Ιωάννινα: Αθώος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων τον Ανδρέα Γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για προσβολή της τιμής και απλή σωματική βλάβη. Η διαδικασία ήταν συνοπτική.
Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου, Βαγγέλη Γιακουμάκη, δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε. Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητεί συγγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και απάντησε καταφατικά.
Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης υποστήριξε πως ποτέ δεν εκφράζεται με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση.
Διαβάστε ακόμη
Η σιωπή του Μαξίμου για ΟΠΕΚΕΠΕ, η διαλυτική διαφωνία στην ΕΕ για τα ρωσικά κεφάλαια και η περίεργη απάντηση Φάμελλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης
«Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσεις
Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




