Fashion & Design|17.10.2022 15:03

Academy Museum Gala 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και η αγκαλιά της Hailey Bieber με τη Selena Gomez

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Οι μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ εμφανίστηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Λος Άντζελες για το 2022 Academy Museum Gala, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές για το Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας. Η εκδήλωση τίμησε τους Miky Lee, Steve McQueen και Tilda Swinton για το επιδραστικό τους έργο στον κινηματογράφο, καθώς και την Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) - στην οποία απονεμήθηκε το βραβείο Icon σε αναγνώριση της μεγάλης καριέρας της.

Ο Jonathan Majors, η Emma Stone, η Kerry Washington, η Mia Goth, η Alexa Demie, ο George Clooney, η Taylor Russell - με τη συνοδεία του Luca Guadagnino - και πολλοί άλλοι κόσμησαν με εντυπωσιακά look το κόκκινο χαλί και παραβρέθηκαν στη δεξίωση πριν από μια ειδική μουσική παράσταση από την Diana Ross. Το μαύρο χρώμα, μάλιστα, είχε την τιμητική του στο Academy Museum Gala, καθώς ήταν πολλές οι διάσημες κυρίες που το επέλεξαν. (Δείτε τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην gallery).

Η αγκαλιά της Hailey Bieber με τη Selena Gomez

Ο Justin Bieber υπήρξε η αφορμή ώστε να κυκλοφορήσουν φήμες ότι η Hailey Bieber έχει τεταμένες σχέσεις με τη Selena Gomez. Πριν από λίγες εβδομάδες το μοντέλο ξεκαθάρισε τα πράγματα, τονίζοντας ότι δεν «έκλεψε» τον σύζυγό της από την popstar και πως όταν ξεκίνησε η δική τους σχέση, ο Justin ήταν εντελώς μόνος, έχοντας χωρίσει οριστικά από την τότε σύντροφό του Selena Gomez.  Η Χέιλι δήλωσε επίσης ότι εκείνη και η Γκόμεζ έχουν μιλήσει μετά το γάμο της με τον Τζάστιν, προσθέτοντας: «Δεν υπάρχει κανένα δράμα».

Η Selena από την πλευρά της, έχει υποστηρίξει την Hailey, δηλώνοντας πως κανείς δεν αξίζει σχόλια μίσους και όπως και αν έχουν οι καταστάσεις, oι fans, οφείλουν να σέβονται τον καθένα. Αυτά επιβεβαιώθηκαν στο gala του Los Angeles με τις δυο γυναίκες να ποζάρουν μαζί με ιδιαίτερη άνεση, δείχνοντας έτσι το πώς έχουν διαχειριστεί και συζητήσει τις καταστάσεις μεταξύ τους.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στη δεύτερη εκδήλωση του Academy Museum Gala, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο Λος Άντζελες και έθεσαν τέλος στις φήμες ότι έχουν παγωμένες ή τεταμένες σχέσεις, εξαιτίας του Justin Bieber. Ηailey και Selena πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό αγκαλια και οι έκαναν το διαδίκτυο να παραληρεί.

 

Τον Νοέμβριο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ «Selena Gomez: My Mind & Me»,για τη ζωή της Selena Gomez, στο οποίο η ίδια μιλά για την περιπέτεια της υγείας της και όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα έξι τελευταία χρόνια. «Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανή», ομολογεί και συγκλονίζει με το μάθημα ζωής.

Ένα trailer δόθηκε στη δημοσιότητα στις 10 Οκτωβρίου πριν από την επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου. Παρακολουθώντας τη ζωή της καλλιτέχνιδος λεπτό προς λεπτό, απολαμβάνουμε την ίδια να εξιστορεί τις πιο μύχιες σκέψεις της. Αυτή η ταινία σηματοδοτεί το δεύτερο έργο για την Apple με τους παραγωγούς Lighthouse Management + Media και Interscope Films μετά τη συνεργασία τους στο ντοκιμαντέρ που προτάθηκε για Emmy “Billie Eilish: The World’s a Little Blurry”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ



Χόλιγουντειδήσεις τώρα