Fashion & Design|03.11.2022 02:30

Μπουτίκ στο Μαϊάμι της φίρμας Billionaire Boys Club των Pharrell Williams και Nigo

Newsroom

Σε μια πρώην αποθήκη στη γειτονιά Wynwood του Μαϊάμι, το με έδρα τη Νέα Υόρκη στούντιο ντιζάιν Snarkitecture σχεδίασε μπουτίκ της Billionaire Boys Club (BBC), φίρμας καθημερινής ένδυσης που δημιούργησαν το 2003 ο Αμερικανός μουσικός Φάρελ Γουίλιαμς (Pharrell Williams) και ο Ιάπωνας ντιζάινερ γραφιστικών Nigo και η οποία περιλαμβάνει τις φίρμες Icecream, Bee Line και Billionaire Girls Club.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που είχαμε την ευκαιρία να φέρουμε στο Μαϊάμι το flagship store μας» είπε ο Williams. «Θα είναι ένα μέρος όπου ο κόσμος θα μπορεί να μπει για να εμπνευστεί από το μίγμα μόδας, κουλτούρας, τέχνης και ντιζάιν». Η με εμβαδόν 465 τετραγωνικά μέτρα μπουτίκ περιλαμβάνει χώρο λιανικής καθώς και εγκαταστάσεις τέχνης που δημιούργησε το στούντιο Snarkitecture.

 

Η γειτονιά επελέγη καθώς έχει γίνει το επίκεντρο της σκηνής τέχνης, μόδας και ντιζάιν του Μαϊάμι. «Η επιλογή της Wynwood του Μαϊάμι για τη νέα μπουτίκ είναι μια συνειδητή κίνηση για να είμαστε στην καρδιά της καλλιτεχνικής κοινότητας και μέσα σε ένα πολιτιστικό περιβάλλον που μιλά στις αξίες και εμπνεύσεις της φίρμας» είπε ο Loic Villepontoux, γενικός διευθυντής της BBC.

ειδήσεις τώραΦάρελ ΓουίλιαμςΜαϊάμι