Δύο νέα αστέρια Michelin λάμπουν στην Αθήνα
NewsroomΔύο ακόμη αθηναϊκά εστιατόρια πήραν την θέση τους στον... έναστρο ουρανό τoυ οδηγού Michelin, που σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου ανακοίνωσε διαδικτυακά τις επιλογές του για την πόλη της Αθήνας. Η Σπονδή διατηρεί για άλλη μια χρονιά τα δύο της αστέρια. Στην «ομάδα» των μονάστερων, δίπλα στο Varoulko Seaside, το Βotrini’s και τη Hytra, που επιβραβεύονται σταθερά για τις επιδόσεις τους, στέκεται πλέον και το CTC του πολύ δημιουργικού Αλέξανδρου Τσιοτίνη, το οποίο φέτος, που μετά από μια πενταετία στα Ιλίσια μεταφέρθηκε στον Κεραμεικό, πρόσθεσε και μια σημαντική διάκριση στην φαρέτρα του. Το πρώτο του αστέρι κερδίζει και το Pelagos, στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace στη Βουλιαγμένη, όπου ο Ιταλός σεφ Λούκα Πισκάτσι κλέβει τις εντυπώσεις με τη σύγχρονη θαλασσινή γαστρονομία του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη διάκριση Bib Gourmand (που σηματοδοτεί την καλή σχέση ποιότητας-τιμής) διατήρησαν το Nolan και το Οικείο, με την τριάδα να συμπληρώνει πλέον το Cerdo Negro 1985 κι ότι στα εστιατόρια με Michelin Plate που προτείνει ο διεθνής γαστρονομικός οδηγός στην πρωτεύουσα, εκτός από τα προϋπάρχοντα Sense, Ergon House, Άνετον, GB Roof Garden, Alficon, Vezene και Cookoovaya, περιλαμβάνονται πλέον το Aleria, το Athenee, καθώς τρεις πιο πρόσφατες προσθήκες στην γευστική σκηνή της πόλης, το Le Pavillon, το Annie Fine Cooking και το Okio.
- ΣΥΡΙΖΑ: Η απώλεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το τάιμινγκ και οι κινήσεις των στρατοπέδων
- ΠΑΣΟΚ: Restart στην Αξιωματική Αντιπολίτευση - Το μεγάλο crash test
- Γιατί ο ΟΑΣΑ προσανατολίζεται σε περισσότερους ιδιώτες στις συγκοινωνίες - Οι γραμμές... ανά παραγγελία
- Στεγαστικό επίδομα για τους σπουδαστές των ΙΕΚ: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά