Food & Drink|25.11.2021 15:50

O Gigifioggos τα κοκτέιλ του τα φτιάχνει με κρασί

Newsroom

O Gigifioggos έχει στη συλλογή του πληθώρα από ελληνικές και ξένες ετικέτες που μπορεί να χαρεί κανείς σε φιάλη ή με το ποτήρι, συνδυάζοντάς τις, αν θέλει, με φαγητό. Πλέον όμως στο wine bar/bistro του Περιστερίου, που με τους κόκκινους βελούδινους καναπέδες, τις βαριές κουρτίνες και τα vintage φωτιστικά θέλησε να φέρει στα δυτικά προάστια κάτι από την αύρα του γαλλικού μεσοπολέμου, το κρασί παίζει και σε ένα ακόμη ταμπλό.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου από τις 7 μ.μ. και μετά ο γνωστός bartender Άρης Χατζηαντωνίου, που έχει επιμεληθεί τα νέα κοκτέιλ, θα παρουσιάσει οκτώ συνδυασμούς στους οποίους συμμετέχουν με διαφορετικούς τρόπους λευκοί, κόκκινοι, αφρώδεις και ενισχυμένοι οίνοι. Το Peach Spritzer με prosecco και κονιάκ, το Gigi Spot με λευκό, ξηρό κρασί, τζιν, μαστίχα, νότες λεμονιού και σμέουρου, οι παραλλαγές του Zombie και του Old Fashioned με κόκκινο κρασί και χειροποίητο σιρόπι κόκκινου κρασιού αντίστοιχα και το κρεμώδες Wine Smoothie με ημίγλυκο κρασί, bourbon, βανίλια και σμέουρο είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις του, που προσεγγίζουν το κρασί από τη μεριά του μπαρ.

Gigifioggos Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι, τηλ. 2105745985.

wine barκρασίκοκτέιλ