Food & Drink|07.12.2021 13:18

Central Wine Fair: Αττική, Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία συναντιούνται... στο ποτήρι

Newsroom

Το Central Wine Fair, η ετήσια εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών των Ενώσεων Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής, Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος και Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλίας, επανέρχεται αυτό το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου. Στη φετινή διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Αthenaeum Intercontinental, 35 οινοποιοί από την Αττική, την Στερεά Ελλάδα και την Θεσσαλία θα παρουσιάσουν σε επαγγελματίες και οινόφιλο κοινό κρασιά της φετινής εσοδείας, σπάνιες οινοποιήσεις, καταξιωμένες και καινούργιες προτάσεις, τόσο από γηγενείς ποικιλίες, όπως το Σαββατιανό, η Μαλαγουζιά, η Λημνιώνα, το Μούχταρο, η Μαυροκουντούρα και το Βραδυανό, όσο και από διεθνείς.

Πρωταρχικός στόχος της φετινής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο χρονικές ζώνες, πρωινή και απογευματινή, με μεγάλο εύρος διαφορετικών στυλ κρασιών προς δοκιμή, είναι η διασφάλιση της υγείας τόσο των επισκεπτών όσο και των εκθετών. Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε όσους έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ασφαλές περιβάλλον με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Επιπλέον, όλοι οι εκθέτες, εκτός του ότι θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι, θα υποβληθούν σε rapid ή PCR test προκειμένου να διασφαλιστεί περαιτέρω η υγεία όλων των συμμετεχόντων. 

Info
Ωράριο λειτουργίας: 11:00-15:00. Είσοδος €10 (το κάθε εισιτήριο ισχύει για μία από τις δύο χρονικές περιόδους) με προαγορά από το www.viva.gr. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας με το λογότυπο της έκθεσης και μια τσάντα που θα περιέχει ατομικό χάρτινο πτυελοδοχείο, μπουκαλάκι με νερό, σημειωματάριο, μολύβι, χειρουργική μάσκα και αντισηπτικό μαντηλάκι.

οινοποιείαεκδήλωσηκρασί