Food & Drink|01.02.2019 13:44

Ραντεβού με τα ελληνικά απoστάγματα

Newsroom

Θα δοκιμάσετε δυσεύρετα τσίπουρα από μικρούς παραγωγούς, premium ούζα διπλής και τριπλής απόσταξης, αποστάγματα σταφυλής και φρούτων, ηδύποτα από βότανα της ελληνικής υπαίθρου και σπάνια παλαιωμένα τσίπουρα, τα οποία συνεχίζουν να αποτελούν ισχυρή τάση στο χώρο. Όλα αυτά στο «Ελληνικό Απόσταγμα», μια ξεχωριστή εκδήλωση που προβάλλει μερικά από τα καλύτερα αποστάγματα του τόπου μας, φωτίζοντας παράλληλα και τους δημιουργούς τους, η οποία ανανέωσε τα ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό για την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στην Αίγλη Ζαππείου, 1-8 μ.μ. Η είσοδος κοστίζει €10 (€5 φοιτητικό, δωρεάν για επαγγελματίες HORECA και φοιτητές οινολογίας).

αποστάγματαποτό