Food & Drink|16.03.2022 08:20
«Πατέντα» για να μην πιτσιλίζει το τηγάνι
NewsroomΑν το τηγάνι όπου σκοπεύετε να τηγανίσετε το φαγητό δεν έχει καπάκι, προκειμένου να αποφύγετε τα ενοχλητικά πιτσιλίσματα τριγύρω από το σκεύος, μπορείτε να κάνετε το εξής:
Τρυπήστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, που θα κόψετε στο μέγεθος της επιφάνειας του τηγανιού, με οδοντογλυφίδα δημιουργώντας αρκετές διάσπαρτες τρυπούλες. Στη συνέχεια σκεπάστε με αυτό το τηγάνι σας, κατά τη διάρκεια της χρήσης. Έτσι και ο ατμός θα μπορεί να διαφεύγει ώστε να συνεχίζεται το τηγάνισμα και το λάδι δεν θα πετάγεται παντού λερώνοντας την κουζίνα σας και τα ρούχα ή την ποδιά σας.
Μην ξεχνάτε πώς θα πρέπει να βάζετε τα υλικά όσο γίνεται πιο στεγνά στο καυτό λάδι για να μειώσετε το άφρισμά του.
Διαβάστε ακόμη
- «Αρρυθμίες» στο Λαϊκό Νοσοκομείο από τις νέες εφημερίες: Ακυρώνονται μέχρι και χειρουργεία - Επιστολή 258 γιατρών στον Γεωργιάδη
- Εύβοια: «Μου θυμίζει την υπόθεση των Σατανιστών» - Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ζητεί ο δικηγόρος των παιδιών
- Θεοδοσία Τσάτσου στο ethnos.gr: «Η αφόρητη καταπίεση και όλο το δράμα που βίωσα, μ' έκαναν καλλιτέχνη»
- Η Κριστίνα Αγκιλέρα γιορτάζει τα 44α γενέθλιά της και ποζάρει ημίγυμνη στο Instagram