Food & Drink|16.03.2022 08:20
«Πατέντα» για να μην πιτσιλίζει το τηγάνι
NewsroomΑν το τηγάνι όπου σκοπεύετε να τηγανίσετε το φαγητό δεν έχει καπάκι, προκειμένου να αποφύγετε τα ενοχλητικά πιτσιλίσματα τριγύρω από το σκεύος, μπορείτε να κάνετε το εξής:
Τρυπήστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, που θα κόψετε στο μέγεθος της επιφάνειας του τηγανιού, με οδοντογλυφίδα δημιουργώντας αρκετές διάσπαρτες τρυπούλες. Στη συνέχεια σκεπάστε με αυτό το τηγάνι σας, κατά τη διάρκεια της χρήσης. Έτσι και ο ατμός θα μπορεί να διαφεύγει ώστε να συνεχίζεται το τηγάνισμα και το λάδι δεν θα πετάγεται παντού λερώνοντας την κουζίνα σας και τα ρούχα ή την ποδιά σας.
Μην ξεχνάτε πώς θα πρέπει να βάζετε τα υλικά όσο γίνεται πιο στεγνά στο καυτό λάδι για να μειώσετε το άφρισμά του.
Διαβάστε ακόμη
- Στο έλεος κακοκαιρίας η Γαλλία: Σφοδρές πλημμύρες και διακοπές ρεύματος - Εικόνες που κόβουν την ανάσα
- Συναγερμός στη Βουλγαρία: Ξέσπασμα της γρίπης των πουλερικών - Πάνω από 7.500 μολυσμένα σε ορνιθοτροφείο
- Κυψέλη: Συνελήφθη 14χρονος φιλοξενούμενος σε δομή - Έκρυβε στο στρώμα ναρκωτικά
- Δήμαρχος απαγορεύει τους κάκτους σε κτίρια της Γερμανίας - Ποιος ο λόγος