Food & Drink|28.03.2022 15:37
Συμβουλές και tips - Τι κάνετε, αν η φέτα βγήκε πολύ αλμυρή
NewsroomΑν το τυρί φέτα που αγοράσατε παραείναι αλμυρό για τα γούστα σας ή τη συνταγή για την οποία το προορίζεται υπάρχει τρόπος να μειώσετε την αλμύρα.
Πώς θα «γλυκάνετε» τη φέτα
Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε για να απαλύνετε τη γεύση μιας πολύ αλμυρής φέτας είναι το εξής: Βυθίζετε το κομμάτι της φέτας σε ένα δοχείο γεμάτο με φρέσκο γάλα, το οποίο πρώτα θα έχετε βράσει. Αφήνετε τη φέτα αρκετές ώρες στο βρασμένο γάλα. Όταν θα τη βγάλετε, το γάλα θα έχει τραβήξει αρκετό από το αλάτι μειώνοντας την επιπλέον αλμύρα.
> Δείτε περισσότερα cooking tips από το ethnos.gr πατώντας εδώ
> Δείτε περισσότερα cooking tips από το icookgreek.com πατώντας εδώ
Διαβάστε ακόμη
- Πηγές ΝΔ: Συγγνώμη Κασσελάκη σε Συραγγέλα για Πολάκη - «Ήταν υποκριτική»
- Τι συζητήθηκε στο Μαξίμου για την άνοδο των τιμών χονδρικής του ηλεκτρικού ρεύματος: Ανακοινώσεις εντός των επόμενων ημερών
- Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Κορυφώνεται το κύμα καύσωνα Τετάρτη και Πέμπτη με 43αρια
- Θύμα φάρσας στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον - Εκκενώθηκαν μαγαζιά λόγω προειδοποιήσης για βόμβα