Food & Drink|30.06.2022 15:57
Δύο tips για τέλεια σαντιγί
NewsroomΕίναι λατρεμένη, ανάλαφρη και ταυτόχρονα πλούσια σε γεύση. Ταιριάζει τέλεια στα ζουμερά, κόκκινα φρούτα, στις λεμονόπιτες και τις πορτοκαλόπιτες, τα κέικ και τα μάφιν, αλλά και σε κάποια παγωτά. Ο λόγος βέβαια για τη σαντιγί. Υπάρχουν δύο πραγματάκια που θα κάνουν τη διαφορά στην υφή της, όταν φτιάχνετε δική σας σαντιγί με κρέμα γάλακτος στο σπίτι. Και τα δύο έχουν να κάνουν με τη θερμοκρασία των σκευών και των υλικών.
- Η κρέμα γάλακτος θα πρέπει να είναι πολύ παγωμένη. Ιδανικά η κρέμα θα πρέπει να έχει μείνει στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Το μπολ ή δοχείο ανάδευσης μέσα στο οποίο σκοπεύετε να χτυπήσετε την κρέμα πρέπει να είναι και αυτό πολύ κρύο. Βάλτε το για 10’ στην κατάψυξη, πριν το χρησιμοποιήσετε.
Διαβάστε ακόμη
- Πύρινη κόλαση στο Λος Άντζελες: Δύο νεκροί και χιλιάδες στρέμματα στάχτη - Εικόνες αποκάλυψης
- Σέλι: Πώς κατόρθωσε να επιβιώσει ο 23χρονος σκιέρ - «Άναψα φωτιά με αποσμητικό»
- Σοκ στα Διαβατά: Τρεις ανήλικες χτύπησαν και τραυμάτισαν 15χρονη - Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση
- Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται για δέκατο μήνα μετά το σοβαρό έμφραγμα - Αισιοδοξία από την αδερφή του