Food & Drink|28.09.2022 08:19

Τι τρώμε μεσοβδόμαδα – Τέσσερα πιάτα έτοιμα στο 20λεπτο

Newsroom

Είτε έχετε όρεξη για κρέας είτε αναζητάτε κάτι ελαφρύτερο ή πιο «πράσινο» και vegan, εδώ θα βρείτε συνταγές για τις «πιεστικές» καθημερινές. Σε λιγότερο από 25’ θα τρώτε!

Συνταγή για πιπεράτες μπριζόλες με κρεμμύδια και κρασί

Χορταστικές, ζουμερές μπριζόλες με πλούσια σάλτσα που μπορείτε να συνοδέψετε με φρέσκια πράσινη σαλάτα ή ρύζι, το οποίο θα βράσετε παράλληλα. Δείτε τη συνταγή τους πατώντας εδώ

Συνταγή για ζυμαρικά με προσούτο Ευρυτανίας, παρμεζάνα και σάλτσα ρόκας

Ελαφρύ, αλλά νόστιμο πιάτιο ζυμαρικών με αρκετές γευστικές εντάσεις, θα σας ικανοποιήσει χωρίς να σας βαρύνει. Δείτε τη συνταγή πατώντας εδώ.

Συνταγή για σολομό με λεμονοπίπερο στο γκριλ

Πιάτο πλούσιο σε καλά λιπαρά, έτοιμο σε ελάχιστο χρόνο. Συνοδέψτε το σολομό με ρύζι ή φρέσκια σαλάτα και απολαύστε με ένα ποτήρι κρασί. Δείτε τη συνταγή του πατώντας εδώ. 

Συνταγή για μανιτάρια κοκκινιστά με ρύζι

No meat today. Αν η μέρα είναι μέρα αποχής από ζωικές πρωτεΐνες ή αν ακολουθείτε vegan διατροφή, δοκιμάστε αυτό το σούπερ χορταστικό και πεντανόστιμο φαγητό με μανιτάρια. Δείτε τη συνταγή τους πατώντας εδώ

ρύζιψάριαμπριζόλαμανιτάριασολομός