Food & Drink|17.04.2023 10:28
Πώς θα αξιοποιήσουμε ό,τι περίσσεψε από το πασχαλινό τραπέζι - Ιδέες για γρήγορες συνταγές
NewsroomΟ σεφ Αλέξανδρος Πατρινός δίνει κάποιες ιδέες στο Open και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε ό,τι έχει περισσέψει από το πασχαλινό τραπέζι.
Το αρνί ή το κατσικάκι καθώς και λαχανικά και τυριά που έμειναν μπορούμε να κάνουμε μια γρήγορη κρεατόπιτα με έτοιμο φύλλο.
Από το ψημένο ψωμί που μπορεί να έμεινε με ρίγανη και σκόρδο μπορούμε να το κάνουμε κρουτόν που διατηρείται για έναν μήνα για τις σαλάτες μας.
Τις πατάτες φούρνο ο σεφ τις πέρασε σε καυτό νερό και έφτιαξε μια πατατοσαλάτα με μαγιονέζα και μουστάρδα, κρεμμυδάκι και άνηθο.
Με τα αυγά μπορούμε να κάνουμε να κάνουμε ένα σάντουιτς για τη δουλειά.
Τέλος, από το τσουρέκι ο κ. Πατρινός προτείνει να κάνουμε εύκολες και γρήγορες καριόκες.
- Σουδάν: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των ομογενών - Τι λέει ο πρέσβης του Καΐρου που διαχειρίζεται την κατάσταση
- Τιμές πετρελαίου: Δε θα υπάρξει αποκλιμάκωση για μήνες, εκτιμούν καθηγητές πανεπιστημίου
- Με κακοκαιρία η επιστροφή των εκδρομέων - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
- Δολοφονείται ο Συνταγματάρχης Ψαρρός – Γιατί αν και ο ένοχος ομολόγησε, όλοι ακόμα και σήμερα κατηγορούν τον Βελουχιώτη
- Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στις επιχειρήσεις «ζόμπι» - Πλησιάζει η ώρα της αποσωλήνωσης
Διαβάστε ακόμη