Food & Drink
|
26.10.2018 12:18
Γρήγορες κι εύκολες σαλάτες: Η δροσερή
NewsroomΔροσερή σαλάτα με βάση το γιαούρτι, το αγγούρι και τον άνηθο. Σερβίρεται κρύα.
Υλικά
- 2 αγγούρια κομμένα σε ροδέλες
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 2-3 κλωνάρια άνηθο
- Αλάτι-πιπέρι
- Λάδι
- Ξίδι
Εκτέλεση
- Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα αγγουράκια. Προσθέτουμε τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και προσθέτουμε λίγο ξίδι και ελαιόλαδο. Περιχύνουμε με αυτήν τη σος τα κομμένα αγγουράκια. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο. Η σαλάτα σερβίρεται κρύα.
Διαβάστε ακόμη
- SOS για την Αττική: Θα αναγεννηθεί η φύση μετά τη μεγάλη φωτιά; «Τείνουν κάποιες περιοχές να ερημοποιηθούν»
- Στην Καλλιθέα Αττικής το πρώτο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου, μετά από 3 χρόνια
- Γυναίκες και παιδιά πιο ευάλωτοι στην ευλογιά των πιθήκων: Είναι εύκολο να μεταδοθεί; Η ενημέρωση Μαγιορκίνη
- Δυναμική επιστροφή της κωμωδίας στην ελληνική τηλεόραση - Ο κόσμος αναζητά το γέλιο