Food & Drink|24.09.2024 13:08
Οι 4 λεπτομέρειες που δείχνουν αν ένα εστιατόριο είναι καλό - Τα tips του Τάσου Δούση
NewsroomΠώς θα καταλάβεις ότι το εστιατόριο που διάλεξες είναι καλό ή κακό χωρίς καν να φας; Ο Τάσος Δούσης ξέρει, και έρχεται να δώσει τις οδηγίες του μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok.
Οι 4 λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν μια ταβέρνα
«Υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσουμε αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή κακό χωρίς καν να δοκιμάσουμε το φαγητό τους». Σύμφωνα με τον Τάσο Δούση ναι. Και μάλιστα υπάρχουν 4 λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν:
- Ο κατάλογος. Αν το μενού είναι μαζεμένο, σημαίνει ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει προσέξει τα πράγματα και δύσκολα κάποιος θα φάει κακό φαγητό. Αν ένα εστιατόριο έχει τεράστιο κατάλογο (από πίτσα ως αστακό όπως φέρνει ως παράδειγμα ο Τάσος Δούσης) δεν υπάρχει καμία περίπτωση το φαγητό να είναι καλό.
- Η τουαλέτα. Όπως λέει ο δημοσιογράφος «βιτρίνα του εστιατορίου δεν είναι η σάλα αλλά η τουαλέτα. Με το που θα επισκεφτεί ένα εστιατόριο θα πάει κατευθείαν στην τουαλέτα για να καταλάβει αν ο ιδιοκτήτης είναι νοικοκύρης ή όχι.
- Το ψωμάκι. Όταν έρθει στο τραπέζι και είναι αφράτο, φρέσκο και ζεστό σημαίνει ότι οι άνθρωποι του εστιατορίου έχουν προσέξει καλά τη δουλειά τους. Είναι εξαιρετικά απίθανό να μην έχουν προσέξει κατ΄ επέκταση και το φαγητό.
- Το προσωπικό. Αν μπείτε σε ένα κατάστημα εστίασης και δεν σας δώσει κανένας σημασία και ταυτόχρονα αρχίσει και φωνάζει ο ένας στον άλλο ή τσακώνονται, τότε σημαίνει ότι το μαγαζί δεν λειτουργεί σωστά. Επίσης, θα πρέπει το προσωπικό να είναι καθαρό και περιποιημένο διότι αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιμέλεια στην καθαριότητα.
Διαβάστε ακόμη
- Ποια ονόματα ακούγονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας - Τι θα μετρήσει στην απόφαση του Μαξίμου
- Μαγδεμβουργο: Στη φυλακή ο δράστης της επίθεσης – Οι ακροδεξιές θεωρίες και οι προειδοποιήσεις
- Πρύτανης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου: Νέα προπτυχιακά προγράμματα μέσα στο 2025
- Η Σημασία των Μιτοχονδρίων στην Αναγεννητική Ιατρική: Ιστορία και Σύγχρονες Θεραπείες