Gigifiogos: Σήμερα το βράδυ στο Περιστέρι γίνεται... του σούσι
NewsroomΈχουν ήδη διοργανωθεί αρκετές ενδιαφέρουσες γευσιγνωσίες αφιερωμένες σε ελληνικά οινοποιεία στο Gigifiogos. Τώρα το oινο-κεντρικό μπιστρό του Περιστερίου με τη γοητευτική θεατρική ατμόσφαιρα εγκαινιάζει μια σειρά από εκδηλώσεις που θα αποτυπώνουν με διαφορετικούς τρόπους τη σχέση της γεύσης και του κρασιού. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, με καλεσμένο τον Σταμάτη Τσίλια, έναν σεφ που ασχολείται επί χρόνια με την ασιατική κουζίνα, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από την μπάρα του μαγαζιού της Κώστα Βάρναλη, συνδυάζοντας θαλασσινά, φρούτα και λαχανικά, σάλτσες και πικάντικες μαγιονέζες σε τέσσερα inside out rolls και συμπληρώνοντας το κουαρτέτο με μια πικάνια tataki. Ο σομελιέ του χώρου Βασίλης Παπαδόπουλος θα αναλάβει να συνοδεύσει το σούσι με τα κατάλληλα κρασιά και η ομάδα της κονσόλας του Gigifiogos τη μουσική επένδυση της βραδιάς.
Gigifioggos Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι, τηλ. 6977655507
- Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
- Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
- «Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται