Food & Drink|31.01.2020 12:34
Στρώνουμε κυριακάτικο τραπέζι: Ένα ξεχωριστό μενού στο ρυθμό της εποχής
Βαγγέλης ΔρίσκαςΤο κυριακάτικο τραπέζι είναι η αφορμή να μοιραστούμε στιγμές από τη ζωή μας, να δημιουργήσουμε ωραίες αναμνήσεις και φυσικά να απολαύσουμε πεντανόστιμο, σπιτικό φαγητό μαζί με τους φίλους και την οικογένειά μας. Ιδού μερικές ωραίες ιδέες για να ετοιμάσετε ένα ολοκληρωμένο μενού με υλικά της εποχής.
Πλατό ορεκτικών
Αφράτο τυρόψωμο
Μοσχαράκι ραγού με χοντρό μακαρόνι
Ραβανί με παγωτό και καραμέλα σαφράν
φωτογραφίες: Μάνος Καραμανώλης / Food Styling: Olivia Artemis Webb
Πηγή: eatme Ιανουαρίου. To eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής
Διαβάστε ακόμη
- Το Θεαγένειο εκπέμπει «SOS»: Τον... έναν χρόνο φτάνει η λίστα αναμονής για χειρουργεία - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
- Στον Εισαγγελέα η Ειρήνη Μουρτζούκου - Κρύβεται από τις κάμερες
- Το δύσκολο σταυροδρόμι της κυβέρνησης, η σύλληψη Ρωμανού και η αλλαγή ατζέντας
- Η Σοφία Βεργκάρα υποδεικνύει πως χορεύουν οι λατινοαμερικάνες για την περίοδο των Ευχαριστιών