Food & Drink|16.04.2020 09:30
Mεζέδες και ορεκτικά για το γιορτινό τραπέζι κι όχι μόνο
Βαγγέλης ΔρίσκαςΜε προτάσεις κλασικές, όπως τα παστουρμαδοπιτάκια και οι ψητές πιπεριές με ξινομυζήθρα, άλλες πιο εξωτικές με ανατολίτικα αρώματα, όπως το χούμους με ψητά καρότα, αλλά και πρωτότυπες όπως τα τραγανά κολοκυθάκια με κρούστα τυριού, το αφιέρωμα που ακολουθεί θα σας δώσει πολλές ιδέες για να περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας και να τους εντυπωσιάσετε!
Ψητές ξιδάτες πιπεριές με ξινομυζήθρα
Τζατζίκι με παντζάρια και καρύδια
Μυκονιάτικα κρεμμυδοπιτάκια
Χούμους με ψητά καρότα
Αυγοσαλάτα
Ψητά λαχανικά με φρέσκα αρωματικά
Παστουρμαδοπιτάκια
Τραγανά κολοκυθάκια με κρούστα τυριού
Πασχαλιάτικη πίτα με σπανάκι και σέσκουλα
φωτογραφίες συνταγών: iStock/Ideal Image
Πηγή: eatme Απριλίου. Το περιοδικό eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής
Διαβάστε ακόμη
- Επί ποδός για την κακοκαιρία με χιόνια από την Ουκρανία: Υποχρεωτικές οι αλυσίδες σε όλη την Αττική – 112 σε Δροσιά, Εύβοια
- Προσωπικός γιατρός: Εφάπαξ 40.000 ευρώ στους νέους ειδικευόμενους γιατρούς – Οι προϋποθέσεις
- Μαρούσι: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την επίθεση στους 17χρονους – Τους χτύπαγαν 6 άτομα με λοστούς
- Μελίνα Ασλανίδου: «Έχω αποδεχτεί τη φωνή μου και την αξία της, γιατί έχω δουλέψει πολύ»