Food & Drink|16.04.2020 09:30

Mεζέδες και ορεκτικά για το γιορτινό τραπέζι κι όχι μόνο

Βαγγέλης Δρίσκας

Με προτάσεις κλασικές, όπως τα παστουρμαδοπιτάκια και οι ψητές πιπεριές με ξινομυζήθρα, άλλες πιο εξωτικές με ανατολίτικα αρώματα, όπως το χούμους με ψητά καρότα, αλλά και πρωτότυπες όπως τα τραγανά κολοκυθάκια με κρούστα τυριού, το αφιέρωμα που ακολουθεί θα σας δώσει πολλές ιδέες για να περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας και να τους εντυπωσιάσετε!

Ψητές ξιδάτες πιπεριές με ξινομυζήθρα

Τζατζίκι με παντζάρια και καρύδια

Μυκονιάτικα κρεμμυδοπιτάκια

Χούμους με ψητά καρότα

Αυγοσαλάτα

Ψητά λαχανικά με φρέσκα αρωματικά 

Παστουρμαδοπιτάκια 

Τραγανά κολοκυθάκια με κρούστα τυριού

Πασχαλιάτικη πίτα με σπανάκι και σέσκουλα

φωτογραφίες συνταγών: iStock/Ideal Image

Πηγή: eatme Απριλίου. Το περιοδικό eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής

πασχαλινό τραπέζιμεζέδεςσυνταγέςορεκτικά