Food & Drink|16.04.2020 09:30

Mεζέδες και ορεκτικά για το γιορτινό τραπέζι κι όχι μόνο

Βαγγέλης Δρίσκας

Με προτάσεις κλασικές, όπως τα παστουρμαδοπιτάκια και οι ψητές πιπεριές με ξινομυζήθρα, άλλες πιο εξωτικές με ανατολίτικα αρώματα, όπως το χούμους με ψητά καρότα, αλλά και πρωτότυπες όπως τα τραγανά κολοκυθάκια με κρούστα τυριού, το αφιέρωμα που ακολουθεί θα σας δώσει πολλές ιδέες για να περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας και να τους εντυπωσιάσετε!

Ψητές ξιδάτες πιπεριές με ξινομυζήθρα

My image

Τζατζίκι με παντζάρια και καρύδια

My image

Μυκονιάτικα κρεμμυδοπιτάκια

Χούμους με ψητά καρότα

Αυγοσαλάτα

Ψητά λαχανικά με φρέσκα αρωματικά 

Παστουρμαδοπιτάκια 

Τραγανά κολοκυθάκια με κρούστα τυριού

Πασχαλιάτικη πίτα με σπανάκι και σέσκουλα

φωτογραφίες συνταγών: iStock/Ideal Image

Πηγή: eatme Απριλίου. Το περιοδικό eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής

πασχαλινό τραπέζισυνταγέςορεκτικάμεζέδες