Η ταϊβανέζικη συνταγή που λίγοι τολμούν να δοκιμάσουν
Μια διατροφική επιλογή για λίγους και τολμηρούς!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋
Το ταϊβανέζικο φαγητό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο μερικά από τα πιάτα του είναι δύσκολο να καταλανωθούν ακόμα και από αυτούς που τα έχουν συνηθίσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα έντερα του γαλατόψαρου, μιας λιχουδιάς που αντικειμενικά είναι extreme να φάει κάποιος.
Τι είναι το γαλατόψαρο
Το συγκεκριμένο είδος ψαριού υπάρχει κυρίως στην Ταϊβάν και φημίζεται όχι μόνο για το κρέας του αλλά και για τα έντερά του, τα οποία αποτελούν τη βάση για πολλά πιάτα.
Οι άνθρωποι που το προτιμούν επισημαίνουν πως η γεύση του είναι πολύ νόστιμη και πως αν κάποιος ξεπεράσει το γεγονός πως η σούπα με τα έντερα του ψαριού μοιάζει με σκουλίκια, θα το απολαύσει.
Τις περισσότερες φορές τα έντερα του γαλατόψαρου καταλήγουν στα σκουπίδια και αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι όλα τα είδη του βρώσιμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, για να ενδείκνυνται προς κατανάλωση τα ψάρια πρέπει να λιμοκτονούν για αρκετές μέρες, προκειμένου να αποβληθούν τα περισσότερα από τα απορρίματα που έχουν φάει.
Τα εντόσθια πρέπει να πλυθούν πολύ καλά πριν μαγειρευτούν ώστε να απομακρυνθούν όλες οι βρωμιές. Μπορούν να βράσουν ή να τηγανιστούν. Θα τολμούσατε να το δοκιμάσετε;
Τρομακτικά στοιχεία: Το 37% των δασών της Αττικής κάηκε μέσα σε 8 χρόνια – Πόσα στρέμματα έγιναν στάχτη στην τελευταία φωτιά
Οι στόχοι και το μεγάλο δίλημμα της Ουκρανίας μετά την πετυχημένη στρατιωτική επιχείρηση στο Κουρσκ
Ιός Δυτικού Νείλου: Πρώτο κρούσμα στην Αττική, 4 νέοι θάνατοι – Συναγερμός από ΕΟΔΥ
Η Kylie Jenner αρνείται ότι πήρε χάπια αδυνατίσματος για να χάσει βάρος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr