Δημιουργική ζαχαροπλαστική στη Λάρισα
Το επόμενο βήμα του Las Ramblas είναι μια patisserie.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Οι άνθρωποι του Las Ramblas της Λάρισας θα μπορούσαν να επαναπαυτούν στον τίτλο των πρωτεργατών του specialty coffee και να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα πλήθη που συρρέουν για πρωινό και brunch, που κι αυτά τα έκαναν αγαπημένη συνήθεια στη νεολαία της πόλης. Το καινούργιο τους project, το Las Ramblas Patisserie, που στεγάζεται στον ολόλευκο χώρο της οδού Βόλου 4, με το high-end εργαστήριο, εκφράζει με τη φιλοσοφία τους να δημιουργούν οι ίδιοι το προϊόν τους (όπως κάνουν με τον καφέ) και φέρνει τη δημιουργική ζαχαροπλαστική στη Λάρισα.
Οι δύο pastry chefs, Αντώνης και Βασίλης Κορδελάς, δουλεύουν με γαλλικό αγελαδινό βούτυρο και σοκολάτες Callebaut, για να δημιουργήσουν φινετσάτα και εξαιρετικά φωτογενή γλυκά. Στα οπωσδήποτε, η Rain Forest με λεπτεπίλεπτες στρώσεις μους λευκής σοκολάτας, κόκκινου βατόμουρου, μάνγκο, φιστικιού Αιγίνης και λάιμ, η The Chocolate με ισορροπημένο συνδυασμό τριών ειδών σοκολάτας, το εκλέρ με raspberry και φιστίκι Αιγίνης και τα υποδειγματικά κρουασάν. Τα γλυκά τους θα τα βρείτε επίσης στο κεντρικό κατάστημα της Απόλλωνος 8, στο The Lab (Καλλιθέας 1) και με τηλεφώνημα στο 2410579080.
Κείμενο: Νίκος Βουλαλάς
Πηγή: Eatme Φεβρουαρίου. Το Eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής
Αυτονόητη η κυκλοφορία τρένων μόνο στα τμήματα με έγκριση ασφαλείας - Νέα πρόστιμα σε ΟΣΕ και Hellenic Train
«Βαθμό» στους...καθηγητές τους θα βάλουν οι φοιτητές - Θα κρίνουν τον τρόπο διδασκαλίας, τη μεταδοτικότητα και την προθυμία
Απίστευτη καταγγελία: Πήραν το 100 για περιστατικό κλοπής και αρνήθηκε να πάει - «Μας είπαν δεν μπορούν να έρθουν»
Από τη Μαρία Κάλλας στον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Γκαμπίτο: Βιογραφίες που φωτίζουν το χθες και εμπνέουν το σήμερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr