Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πώς θα «γλυκάνετε» τη φέτα
Συμβουλές και tips - Τι κάνετε, αν η φέτα βγήκε πολύ αλμυρή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Αν το τυρί φέτα που αγοράσατε παραείναι αλμυρό για τα γούστα σας ή τη συνταγή για την οποία το προορίζεται υπάρχει τρόπος να μειώσετε την αλμύρα.
Πώς θα «γλυκάνετε» τη φέτα
Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε για να απαλύνετε τη γεύση μιας πολύ αλμυρής φέτας είναι το εξής: Βυθίζετε το κομμάτι της φέτας σε ένα δοχείο γεμάτο με φρέσκο γάλα, το οποίο πρώτα θα έχετε βράσει. Αφήνετε τη φέτα αρκετές ώρες στο βρασμένο γάλα. Όταν θα τη βγάλετε, το γάλα θα έχει τραβήξει αρκετό από το αλάτι μειώνοντας την επιπλέον αλμύρα.
> Δείτε περισσότερα cooking tips από το ethnos.gr πατώντας εδώ
> Δείτε περισσότερα cooking tips από το icookgreek.com πατώντας εδώ
Διαβάστε ακόμη
Νέα πρόγνωση Μαρουσάκη: Ατμοσφαιρική αστάθεια με κίνδυνο χαλαζοπτώσεων, μελτέμια το Σαββατοκύριακο και μετά ξανά κύμα ζέστης
Νέα Αριστερά για ισχυρισμούς Οικονόμου: Ως εδώ με τον βούρκο – Το κόμμα Κασσελάκη υιοθετεί λογικές Τραμπ
Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα σε Ηλεκτροτεχνία, Ναυτικό Δίκαιο, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης
Lady Gaga: Απαντά αν είναι έγκυος με ένα βίντεο στο TikTok
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr