Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πώς θα «γλυκάνετε» τη φέτα
Συμβουλές και tips - Τι κάνετε, αν η φέτα βγήκε πολύ αλμυρή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Eurokinissi](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/887dcfe8-601a-44b4-9759-c61bf8596727.jpg)
Αν το τυρί φέτα που αγοράσατε παραείναι αλμυρό για τα γούστα σας ή τη συνταγή για την οποία το προορίζεται υπάρχει τρόπος να μειώσετε την αλμύρα.
Πώς θα «γλυκάνετε» τη φέτα
Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε για να απαλύνετε τη γεύση μιας πολύ αλμυρής φέτας είναι το εξής: Βυθίζετε το κομμάτι της φέτας σε ένα δοχείο γεμάτο με φρέσκο γάλα, το οποίο πρώτα θα έχετε βράσει. Αφήνετε τη φέτα αρκετές ώρες στο βρασμένο γάλα. Όταν θα τη βγάλετε, το γάλα θα έχει τραβήξει αρκετό από το αλάτι μειώνοντας την επιπλέον αλμύρα.
> Δείτε περισσότερα cooking tips από το ethnos.gr πατώντας εδώ
> Δείτε περισσότερα cooking tips από το icookgreek.com πατώντας εδώ
Διαβάστε ακόμη
Τραμπ: Περισσότερα από 20 όπλα κατείχε ο πατέρας του επίδοξου δολοφόνου - Οι θεωρίες για τα εκρηκτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο
Φρέντι Μπελέρης: Αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής – «Πονοκέφαλος» για την Αλβανία η ασυλία του
Έρευνα: Υψηλά ποσοστά απορρόφησης στην αγορά εργασίας για τους απόφοιτους της ΑΣΟΕΕ - Εργάζονται 8 στους 10
Συνεχίζει την επέλαση του ο καύσωνας - Πού θα αγγίξει ο υδράργυρος τους 42 βαθμούς Κελσίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr