Το κόλπο για ευκολότερο ξεφορμάρισμα του ζελέ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Εικόνα: ICookGreek](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/c2bbd2eb-411f-4316-ab9d-cceda365a80d.jpg)
Φρουί ζελέ, γλυκά με ζελατίνη, κρέμες, αλλά και αλμυρές «πηχτές» εμφανίζονται συχνότερα στα ψυγεία μας καθώς ο καιρός ζεσταίνει. Τα δροσερά και ανάλφρα γλυκά μετατρέπονται ωστόσο σε μικρούς μπελάδες στο ξεφορμάρισμα -ειδικά αν προσπαθήσει να το κάνει κανείς αμέσως μόλις βγουν απ’ το ψυγείο.
Υπάρχει όμως ένας απλούστατος τρόπος για να ξεφορμάρετε εύκολα τα ζελέ και τις κρέμες ψυγείου από τις φόρμες όπου τα φτιάξατε χωρίς να χαλάσετε το σχήμα τους. Το μυστικό είναι να βυθίσετε προηγουμένως τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε καυτό νερό και στη συνέχεια να την αναποδογυρίζετε στην πιατέλα σερβιρίσματος.
Διαβάστε ακόμη
Τεράστιος όγκος νερού σε τρία 24ωρα στην Κεφαλονιά: «Βυθίστηκε» στη λάσπη το νησί
Πύργος: Νεκρή 56χρονη που νοσούσε από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα
Έρχεται πολική εισβολή με έως και -14 βαθμούς: Χιόνια και στην Αττική «βλέπει» ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Ασλανίδης για Τέμπη: «Όσα ψεύτικα βίντεο και εμφανίσουν, μετά από 2 χρόνια, δεν πείθουν κανέναν»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr