Δύο tips για τέλεια σαντιγί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Είναι λατρεμένη, ανάλαφρη και ταυτόχρονα πλούσια σε γεύση. Ταιριάζει τέλεια στα ζουμερά, κόκκινα φρούτα, στις λεμονόπιτες και τις πορτοκαλόπιτες, τα κέικ και τα μάφιν, αλλά και σε κάποια παγωτά. Ο λόγος βέβαια για τη σαντιγί. Υπάρχουν δύο πραγματάκια που θα κάνουν τη διαφορά στην υφή της, όταν φτιάχνετε δική σας σαντιγί με κρέμα γάλακτος στο σπίτι. Και τα δύο έχουν να κάνουν με τη θερμοκρασία των σκευών και των υλικών.
- Η κρέμα γάλακτος θα πρέπει να είναι πολύ παγωμένη. Ιδανικά η κρέμα θα πρέπει να έχει μείνει στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Το μπολ ή δοχείο ανάδευσης μέσα στο οποίο σκοπεύετε να χτυπήσετε την κρέμα πρέπει να είναι και αυτό πολύ κρύο. Βάλτε το για 10’ στην κατάψυξη, πριν το χρησιμοποιήσετε.
Διαβάστε ακόμη
Καμάλα Χάρις ή Ντόναλντ Τραμπ; Τι θα σημαίνει το αποτέλεσμα αμερικανικών εκλογών για τον πλανήτη; Πώς θα επηρεαστούν Μέση Ανατολή και Ουκρανία
Νέες μαρτυρίες μαθητών για το κλαμπ στη Βουλιαγμένης: Βίντεο από τη στιγμή που σταματά το πάρτι από τις λιποθυμίες
Αμαλιάδα: «Εάν δεν είχε γίνει αυτό με τον Παναγιώτη, τα δικά μου μωρά δεν θα αναφέρονταν ξανά», λέει η 24χρονη
Απολύθηκε απ' τον Παναθηναϊκό ο Ντιέγκο Αλόνσο - Ψάχνει νέο προπονητή το Τριφύλλι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr