Δύο tips για τέλεια σαντιγί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Εικόνα: Unsplash](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/6b23c198-7379-4e9f-af27-ce05e661133c.jpg)
Είναι λατρεμένη, ανάλαφρη και ταυτόχρονα πλούσια σε γεύση. Ταιριάζει τέλεια στα ζουμερά, κόκκινα φρούτα, στις λεμονόπιτες και τις πορτοκαλόπιτες, τα κέικ και τα μάφιν, αλλά και σε κάποια παγωτά. Ο λόγος βέβαια για τη σαντιγί. Υπάρχουν δύο πραγματάκια που θα κάνουν τη διαφορά στην υφή της, όταν φτιάχνετε δική σας σαντιγί με κρέμα γάλακτος στο σπίτι. Και τα δύο έχουν να κάνουν με τη θερμοκρασία των σκευών και των υλικών.
- Η κρέμα γάλακτος θα πρέπει να είναι πολύ παγωμένη. Ιδανικά η κρέμα θα πρέπει να έχει μείνει στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Το μπολ ή δοχείο ανάδευσης μέσα στο οποίο σκοπεύετε να χτυπήσετε την κρέμα πρέπει να είναι και αυτό πολύ κρύο. Βάλτε το για 10’ στην κατάψυξη, πριν το χρησιμοποιήσετε.
Διαβάστε ακόμη
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Πότε κορυφώνεται το κύμα καύσωνα με 43αρια - Έρχονται ξηρικές καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι
Συρεγγέλα μετά την επικοινωνία με Κασσελάκη: Μοναδική έμπρακτη συγγνώμη η διαγραφή Πολάκη
Revenge porn στην Αμαλιάδα: Δημοσίευσαν στο TikTok γυμνό βίντεο γυναίκας που δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς
Ο Χάτσικο των Τρικάλων: Σκύλος περιμένει έξω από το νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη του που έχει πεθάνει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr