Δύο tips για τέλεια σαντιγί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Εικόνα: Unsplash](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/6b23c198-7379-4e9f-af27-ce05e661133c.jpg)
Είναι λατρεμένη, ανάλαφρη και ταυτόχρονα πλούσια σε γεύση. Ταιριάζει τέλεια στα ζουμερά, κόκκινα φρούτα, στις λεμονόπιτες και τις πορτοκαλόπιτες, τα κέικ και τα μάφιν, αλλά και σε κάποια παγωτά. Ο λόγος βέβαια για τη σαντιγί. Υπάρχουν δύο πραγματάκια που θα κάνουν τη διαφορά στην υφή της, όταν φτιάχνετε δική σας σαντιγί με κρέμα γάλακτος στο σπίτι. Και τα δύο έχουν να κάνουν με τη θερμοκρασία των σκευών και των υλικών.
- Η κρέμα γάλακτος θα πρέπει να είναι πολύ παγωμένη. Ιδανικά η κρέμα θα πρέπει να έχει μείνει στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Το μπολ ή δοχείο ανάδευσης μέσα στο οποίο σκοπεύετε να χτυπήσετε την κρέμα πρέπει να είναι και αυτό πολύ κρύο. Βάλτε το για 10’ στην κατάψυξη, πριν το χρησιμοποιήσετε.
Διαβάστε ακόμη
Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Ο 20χρονος εξασκήθηκε στην σκοποβολή και αγόρασε σφαίρες - «Φως» στις σκοτεινές κινήσεις του Κρουκς
Σοκ στον Πειραιά: Συνελήφθη 16χρονη για απόπειρα δολοφονίας 19χρονης - Την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο
Τι προβλέπει το μεγάλο deal ανάμεσα σε COSMOTE TV και Nova: Ποια η επιπλέον χρέωση - Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου πακέτου
Αθλήτρια της Εθνικής Στίβου βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ - Aναμένεται επίσημη ανακοίνωση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr