BBQ - Το κόλπο για να μην καίγονται τα ξύλινα καλαμάκια

Όταν θέλετε να ψήσετε σουβλάκια με κρέας, λουκάνικα, λαχανικά ή θαλασσινά στα κάρβουνα ή στο γκριλ, υπάρχει ένα κολπάκι που θα συμβάλει στο να μην «αρπάξουν», μαυρίσουν και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια:
Πριν περάσετε τα υλικά για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας, βάλτε τα ξυλάκια σε ένα δοχείο με νερό για περίπου 20?-25'. Θα «ποτίσουν» υγρασία και αυτό θα τα βοηθήσει να μην καούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Περισσότερα tips εδώ.
Διαβάστε ακόμη
Ζώντας με το τραύμα, 2 χρόνια μετά: «Ακόμα και στο αεροπλάνο, νόμιζα θα έρθει άλλο και θα μας χτυπήσει»
Τα 4 σήματα που εξέπεμψε στο υπουργικό ο Μητσοτάκης - Τι είπε για τα Τέμπη και τα συλλαλητήρια
Έρχονται οι πρώτοι διορισμοί για διοικητές νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ και της 7ης - Ποια ονόματα «παίζουν»
Infographic: Οι πρώτες ώρες μετά την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr