BBQ - Το κόλπο για να μην καίγονται τα ξύλινα καλαμάκια
Όταν θέλετε να ψήσετε σουβλάκια με κρέας, λουκάνικα, λαχανικά ή θαλασσινά στα κάρβουνα ή στο γκριλ, υπάρχει ένα κολπάκι που θα συμβάλει στο να μην «αρπάξουν», μαυρίσουν και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια:
Πριν περάσετε τα υλικά για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας, βάλτε τα ξυλάκια σε ένα δοχείο με νερό για περίπου 20?-25'. Θα «ποτίσουν» υγρασία και αυτό θα τα βοηθήσει να μην καούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Περισσότερα tips εδώ.
Διαβάστε ακόμη
Πώς το Ισραήλ «ξηλώνει» τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ: Οι ηγέτες και τα στελέχη που έχει εξολοθρεύσει από τον αρχή του πολέμου
Τρόμος για υπάλληλο βενζινάδικου στο Μαρούσι: Τον απείλησαν με όπλο και μαχαίρι ληστές
ΗΠΑ: Αναβλήθηκε η εκτέλεση θανατοποινίτη - Υπάρχουν αμφιβολίες πως ευθύνεται για τον θάνατο της κόρης του
Εξιτήριο για την Καίτη Γκρέϋ: Στο νοσοκομείο η Αγγελική Ηλιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr