BBQ - Το κόλπο για να μην καίγονται τα ξύλινα καλαμάκια

Όταν θέλετε να ψήσετε σουβλάκια με κρέας, λουκάνικα, λαχανικά ή θαλασσινά στα κάρβουνα ή στο γκριλ, υπάρχει ένα κολπάκι που θα συμβάλει στο να μην «αρπάξουν», μαυρίσουν και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια:
Πριν περάσετε τα υλικά για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας, βάλτε τα ξυλάκια σε ένα δοχείο με νερό για περίπου 20?-25'. Θα «ποτίσουν» υγρασία και αυτό θα τα βοηθήσει να μην καούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Περισσότερα tips εδώ.
Διαβάστε ακόμη
«Θέλει να αποφύγει μια ταπεινωτική χρεοκοπία»: Γιατί ο Πούτιν κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία
Κοκοτσάκης για τα ηχητικά ντοκουμέντα για τα Τέμπη: Δέχτηκα απειλές - Αυτά είναι το μεγαλύτερο στοιχείο απόδειξης
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη - 5.000 αστυνομικοί, ελικόπτερο και drones στην Αθήνα
Το 2024 ήταν το θερμότερο έτος στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια - «Καμπανάκι» από τους ειδικούς για την κλιματική αλλαγή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr