Δημιουργήστε το δικό σας παγωτό βανίλια και βάλτε εύκολα και γρήγορα. Για να το καταναλώσετε θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον έξι ώρες. Μην ξεχνάτε όμως, ότι η υπομονή, είναι αρετή! Υλικά 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος 400 ml κρύο γάλα 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας Ένα στικ βανίλιας Εκτέλεση Χρησιμοποιώντας το μίξερ χτυπήστε την κρύα κρέμα γάλακτος σε μεσαία αρχικά και στη συνέχεια σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστούν μαλακές κορυφές. Απενεργοποιήστε το μηχάνημα και ρίξτε το γάλα στη χτυπημένη κρέμα. Γυρίστε το μίξερ σε υψηλή ταχύτητα και χτυπήστε μέχρι να σχηματιστεί παχύρρευστο μείγμα και να σχηματιστούν κορυφές. Απενεργοποιήστε τη μηχανή και ανακατέψτε το εκχύλισμα βανίλιας. Προσθέστε τους σπόρους από το στικ βανίλιας στη βάση του παγωτού σας. Μεταφέρετε το μείγμα παγωτού βανίλιας σε αεροστεγές σφραγιζόμενο δοχείο και παγώστε το για τουλάχιστον έξι ώρες.