Οι χοιρινές μπριζόλες αλλιώς – Νόστιμες ιδέες πέρα απ’ την ψηστιέρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι χοιρινές μπριζόλες με λιπαρά στοιχεία αλλά και οι λεγόμενες μπριζόλες λαιμού που -λόγω της αυξημένης παρουσίας λίπους είναι πολύ ζουμερές και νόστιμες- αποτελούν συχνή επιλογή για το οικογενειακό τραπέζι. Το χοιρινό κρέας είναι γευστικό και πιο οικονομικό από το μοσχαρίσιο, γι’ αυτό και επιλέγονται σταθερά από τα νοικοκυριά.
Πώς μαγειρεύονται οι χοιρινές μπριζόλες
Εκτός απ’ την ψηστιέρα και το τηγάνι μπορεί κανείς να μαγειρέψει τις μπριζόλες από χοιρινό και στην κατσαρόλα ή το φούρνο, κάνοντάς τις να θυμίζουν περισσότερο ζεστό «φαγάκι». Ριγανάτες ή λεμονάτες είναι δύο κλασικοί τρόποι για να μαγειρέψετε τις μπριζόλες.
Ωστόσο, όπως και άλλα κομμάτια χοιρινού, οι χοιρινές μπριζόλες αγαπούν τα μανιτάρια, τα ξινόμηλα, τα μήλα και τα κυδώνια, την κρέμα γάλακτος, τις γλυκοπατάτες και το κρασί. Ας δούμε μερικές ιδέες για μπριζόλες πέρα από την ψηστιέρα…
Δείτε τη συνέχεια του άρθρου με τις σχετικές συνταγές πατώντας εδώ
Το σκληρό πόκερ Πούτιν στην διαπραγμάτευση για την λήξη του Ουκρανικού πολέμου – Στο τραπέζι το «χαρτί» των δεσμευμένων 300 δισ. δολαρίων
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο αμέσως μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη - «Τρακάραμε, έχει πάρει φωτιά και υπάρχει μέσα κόσμος»
Σεισμοί στη Σαντορίνη: Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για την εξέλιξη του φαινομένου
Σε κλοιό ψύχους η χώρα: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία το Σάββατο - Χιονοπτώσεις και στα «χαμηλά» της Αττικής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr