Συμβουλές και tips - Πώς τυλίγονται οι λαχανοντολμάδες για να μην ανοίξουν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο του χειμώνα, οι λαχανοντολμάδες έχουν τον τρόπο τους στο δίπλωμα και το μαγείρεμα για να μην ανοίξουν.
Αν ψάχνετε την πλήρη συνταγή για κλασικούς λαχανοντολμάδες με κιμά, ρύζι και αυγολέμονο, θα τη βρείτε πατώντας εδώ.
Πώς να τυλίξετε τους λαχανοντολμάδες
Πρώτα θα ζεματίσετε τα φύλλα, θα αφαιρέσετε τα σκληρά τμήματα και θα τα κόψετε στα δύο, αν είναι πολύ μεγάλα. Στη συνέχεια ο τρόπος να τυλίξετε τους λαχανοντολμάδες -ανεξάρτητα από τη γέμιση που θα επιλέξετε να τους βάλετε- ώστε να μην σας ανοίξουν είναι ο εξής:
1. Βάζετε 1 – 1 ½ κουταλιά της σούπας γέμιση στη μέση περίπου του λαχανόφυλλου.
2. Διπλώνετε πρώτα τις πλαϊνές πλευρές του φύλλου γυρίζοντάς τις προς τα μέσα.
3. Εν συνεχεία τυλίγετε σε σχετικά σφιχτό ρολό το φύλλο ξεκινώντας από την κάτω πλευρά και ανεβαίνοντας προς τα πάνω.
Πατήστε εδώ για να μάθετε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να τοποθετηθούν στην κατσαρόλα.
Επίθεση στο Μαγδεμβούργο: Τι γνωρίζουμε για τον δράστη – Η επιστολή στο AfD, ο θαυμασμός στον Μασκ και τα πυρά στη Μέρκελ
Εξάρχεια: Πώς εντόπισαν τον δράστη με το λοστάρι - Είχε συλληφθεί ξανά για επίθεση, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος
Η σκοτεινή και χιονισμένη Λαπωνία και το τετ α τετ του Μητσοτάκη με τον Άη Βασίλη
Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και βαθύ ντεκολτέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr