Συμβουλές και tips - Το κόλπο για να «στέκεται» η βινεγκρέτ στα φύλλα της σαλάτας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Εικόνα: ICookGreek](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/e6489422-f47e-4e55-9662-d596cdeeaf12.jpg)
Με βάση το λάδι και το ξίδι ή το λεμόνι, οι διάφορες εκδοχές βινεγκρέτ είναι ό,τι καλύτερο για να νοστιμίσουμε τις σαλάτες μας χωρίς να καταφύγουμε σε βαριά ντρέσινγκ που «καπελώνουν» τα τρυφερά λαχανικά και μας φορτώνουν περιττές θερμίδες.
Μελιού-μουστάρδας, βαλσαμικού ξιδιού, λεμονιού-πορτοκαλιού ή όποια άλλη γεύση βινεγκρέτ επιλέξει να φτιάξει κανείς, είναι βέβαιο ότι θα αναβθμίσει τη γεύση της σαλάτας, αρκεί βέβαια αρκετό από το ντρέσινγ να παραμείνει πάνω στα φύλλα και να μη γλιστρήσει όλη στον πάτο της σαλατιέρας.
Τι πρέπει να προσέξετε για να πετύχετε να συγκρατήσουν τα σαλατικά τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα σάλτσας;
Πατήστε εδώ για να δείτε το μυστικό.
Διαβάστε ακόμη
Πηγές ΝΔ: Συγγνώμη Κασσελάκη σε Συραγγέλα για Πολάκη - «Ήταν υποκριτική»
Τι συζητήθηκε στο Μαξίμου για την άνοδο των τιμών χονδρικής του ηλεκτρικού ρεύματος: Ανακοινώσεις εντός των επόμενων ημερών
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Κορυφώνεται το κύμα καύσωνα Τετάρτη και Πέμπτη με 43αρια
Θύμα φάρσας στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον - Εκκενώθηκαν μαγαζιά λόγω προειδοποιήσης για βόμβα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr