Συμβουλές και tips - Το απλό, έξτρα υλικό για σούπερ τραγανές πατάτες φούρνου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
![Εικόνα: ICookGreek](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/b981e3b9-0024-4b8e-b448-d2442284ea62.jpg)
Αναρωτιέστε πώς θα χαρίσετε στις ψητές πατάτες την πολυπόθητη έξτρα τραγανότητα, που σε κάνει να μην μπορείς να αντισταθείς; Αυτό το «κρατς» στην ψητή πατάτα, που δεν παίζεται, το άκρως εθιστικό και τρομερά απολαυστικό; Υπάρχει ένα μυστικό για απόλυτα τραγανές πατάτες φούρνου, όποτε τις χρειαστείτε, είτε για να τις απολαύσετε σκέτες με φρέσκια πράσινη σαλάτα είτε για συνοδέψετε λιχουδιές του μπάρμπεκιου και κρεατικά ή πουλερικά που βγήκαν απ' την ψηστιέρα.
Ποιο υλικό κάνει τις πατάτες τραγανές
Καταρχάς οι πατάτες φούρνου γίνονται πολύ πιο τραγανές αν προβραστούν για κανά δεκάλεπτο σε άφθονο αλατισμένο νερό. Όμως για να αποκτήσουν την έξτρα τραγανάδα που συχνά γευόμαστε σε εστιατόρια υπάρχει ένα πολύ απλό υλικό που θα πρέπει να προστεθεί σε ελάχιστη ποσότητα στο νερό που βράζει. Το υλικό αυτό δεν είναι άλλο από τη μαγειρική σόδα. Η χρήση της έχει ως αποτέλεσμα να «αγριέψει» το εξωτερικό μέρος, να «διαλυθούν» κάποια σημεία του και να αποκτήσουν οι πατατούλες ανομοιομορφίες και σκασίματα, απ' όπου θα εισχωρήσει το ελαιόλαδο και θα τις κάνει σούπερ τραγανές. Δείτε τη συνέχεια εδώ.
Ανησυχεί η νέα αύξηση στις εισαγωγές εξαιτίας του κορονοϊού - 17 διασωληνωμένοι και 26 νεκροί την τελευταία εβδομάδα
Με φίμωτρο εμφανίστηκε Ρουμάνα ευρωβουλευτής στο κοινοβούλιο - Την πέταξαν έξω κακήν κακώς γιατί ζητούσε παπά να τους διαβάσει
Φρικτό βίντεο από την Ταϊλάνδη: Οι τελευταίες στιγμές των τουριστών λίγο πριν δηλητηριαστούν με κυάνιο
Δύσκολες στιγμές για τη Σερένα Γουίλιαμς: Ο σύζυγός της διαγνώσθηκε με τη νόσο του Lyme - Ποια τα συμπτώματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr