Ενότητες στο άρθρο: 📌 Το κόλπο για να τρίψετε ευκολότερα ημίσκληρα τυριά
Συμβουλές και tips - Πώς να τρίψετε ημίσκληρα τυριά χωρίς να κολλήσουν στον τρίφτη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Το τρίψιμο του κασεριού, της φρέσκιας μοτσαρέλας, της φοντίνας, του Havarti και άλλων ημίσκληρων ή μαλακών τυριών μπορεί να αποδειχθεί μπελάς: να αφήσει έναν τρίφτη χάλια και ένα τυρί διαλυμένο.
Το κόλπο για να τρίψετε ευκολότερα ημίσκληρα τυριά
Κάντε την άχαρη εργασία πιο απλή δοκιμάζοντας το εξής: Πριν βάλετε το ημίσκληρο ή μαλακό τυρί σε τρίφτη για να αρχίσετε το τρίψιμο, τοποθετήστε το στην κατάψυξη, για 25-30 λεπτά. Το τυρί θα κρυώσει και θα σφίξει, έτσι θα το σύρετε εύκολα πάνω από τις κοφτερές τρύπες με αποτέλεσμα να βγαίνει καλύτερα το τρίμμα χωρίς να λιώνει και να κολλάει το μισό τυρί πάνω στον τρίφτη.
Το δε πλύσιμο του τρίφτη θα γίνει και αυτό ευκολότερο.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Συναγερμός στη Μαγνησία: Τα 100 έφτασαν τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας λόγω του νερού - Στην περιοχή ο ΕΟΔΥ τη Δευτέρα
Δύο συλλήψεις για την κατάρρευση του κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Έχτισαν όροφο με άμμο θαλάσσης
Ισραήλ: Αποδέχεται το «ελλαττωματικό» σχέδιο Μπάιντεν» για τη Γάζα – «Αγκάθια» δύο υπουργοί
Παντρεύτηκε ο 93χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ - Ποια είναι η 5η εκλεκτή της καρδιάς του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr