Ενότητες στο άρθρο: 📌 Το κόλπο για να τρίψετε ευκολότερα ημίσκληρα τυριά
Συμβουλές και tips - Πώς να τρίψετε ημίσκληρα τυριά χωρίς να κολλήσουν στον τρίφτη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το τρίψιμο του κασεριού, της φρέσκιας μοτσαρέλας, της φοντίνας, του Havarti και άλλων ημίσκληρων ή μαλακών τυριών μπορεί να αποδειχθεί μπελάς: να αφήσει έναν τρίφτη χάλια και ένα τυρί διαλυμένο.
Το κόλπο για να τρίψετε ευκολότερα ημίσκληρα τυριά
Κάντε την άχαρη εργασία πιο απλή δοκιμάζοντας το εξής: Πριν βάλετε το ημίσκληρο ή μαλακό τυρί σε τρίφτη για να αρχίσετε το τρίψιμο, τοποθετήστε το στην κατάψυξη, για 25-30 λεπτά. Το τυρί θα κρυώσει και θα σφίξει, έτσι θα το σύρετε εύκολα πάνω από τις κοφτερές τρύπες με αποτέλεσμα να βγαίνει καλύτερα το τρίμμα χωρίς να λιώνει και να κολλάει το μισό τυρί πάνω στον τρίφτη.
Το δε πλύσιμο του τρίφτη θα γίνει και αυτό ευκολότερο.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Δολοφονία στην Εύβοια: Πώς προσπάθησαν να εξαπατήσουν οι δράστες τους αστυνομικούς - Ψάχνουν ακόμη το κίνητρο
Κρήτη: Το χρονικό της δολοφονίας της 36χρονης που ο δράστης δεν γνώριζε καν - Τα πρώτα λόγια του
Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Επίθεση στην αποστολή του ΠΑΟΚ από οπαδούς της ΑΕΚ
Η μαγεία του Θεάτρου Σκιών μέσα από τα μάτια του γνωστού καραγκιοζοπαίκτη Γιάννη Χατζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr