Συμβουλές και tips - Πώς κόβονται οι πατάτες και άλλα στρογγυλά λαχανικά με ασφάλεια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Σας αρέσει η πράσινη κουζίνα, αλλά σας δυσκολεύει η διαχείριση των υλικών της, ειδικά αυτών που ξεγλιστρούν μέσα από τα χέρια σας με κάθε κίνηση του μαχαιριού; Για να προστατεύσετε τα δάχτυλά σας από πιθανά κοψίματα, όταν προσπαθείτε να κόψετε στρογγυλά λαχανικά και βολβούς, όπως πατάτες και παντζάρια σε φέτες ή μικρότερα κομμάτια, χρησιμοποιήστε αυτήν την τεχνική
Βήμα 1. Με ένα αιχμηρό μαχαίρι κόψτε μια λεπτή φέτα κατά μήκος του λαχανικού, ώστε να δημιουργήσετε μια λεία, επίπεδη πλευρά.
Βήμα 2. Τοποθετήστε το λαχανικό με την κομμένη, λεία και επίπεδη πλευρά του πάνω στο ξύλο κοπής και πιάστε το με το χέρι. Θα διαπιστώσετε ότι πλέον σταθεροποιείται απόλυτα και δεν ταλαντεύεται με κάθε κίνηση του μαχαιριού.
Βήμα 3. Ξεκινήστε να κόβετε σε φέτες μέχρι το σημείο που αρχίζει να σας δυσκολεύει πλέον το πιάσιμο του λαχανικού. Τότε ξαναγυρίστε το από την πιο φαρδιά και επίπεδη πλευρά του (είναι αυτή που κόψατε τελευταία) και ολοκληρώστε με ασφάλεια την εργασία.
Πώς θα αντιδράσει ο Πούτιν μετά το πράσινο φως Μπάιντεν στο Κίεβο για τους πυραύλους ATACMS – Οι σκέψεις του Ρώσου προέδρου
Δημοσκόπηση Prorata: Ποιον θα ψήφιζαν οι Έλληνες για πρόεδρο των ΗΠΑ
Άνοιξε η πλατφόρμα για το «Gigabit Voucher» - Περισσότερα από 379.000 νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποκτούν ευρυζωνικές συνδέσεις
Πρώτο διαζύγιο για προπονητή της Euroleague: Τέλος ο Ομπράντοβιτς απ' τον πάγκο της Μονακό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr