Το γαστρονομικό φεστιβάλ του Island
Στο summer classic της Βάρκιζας κάθε Τετάρτη, μέχρι το τέλος Ιουλίου, σας δίνουν ραντεβού καταξιωμένοι σεφ, καθένας με το δικό του ειδικό μενού.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Εμβληματικό για την αθηναϊκή ριβιέρα, πανέμορφο και αδιαμφισβήτητα κλασικό πια, το Island των αδερφών Πανά επέστρεψε για ακόμη ένα καλοκαίρι, λανσάροντας, μεταξύ άλλων, κι ένα φεστιβάλ γεύσης με καλεσμένους δέκα καταξιωμένους Έλληνες σεφ, που ο καθένας παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού. Στις Gastronomy Wednesdays του Island, την αρχή έκαναν ο Νίκος Καραθάνος και ο Γκίκας Ξενάκης.
Αυτό τον μήνα τη σκυτάλη παίρνουν ο Δήμος Μπαλόπουλος από το Frater & Soror (5/6), ο Άνταμ Κοντοβάς (12/6), ο σεφ του Première του InterContinental, Μιχάλης Νουρλούγλου (19/6) και ο Δήμος Σαμουράκης από την gastropub 7 Food Sins (26/6). Θα ακολουθήσουν o σεφ και ιδιοκτήτης των Vittoria Gati και The Burger Joint, Γιώργος Παπακώστας (3/7), και ο executive chef του ILiOS στη Στοά Σπυρομήλιου, Δημήτρης Σκαρμούτσος (17/7). Το φεστιβάλ κλείνουν ο Γιάννης Παρίκος από το Varoulko Seaside (24/7) και ο Νίκος Θωμάς από το Simul (31/7).
27ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα, κρατήσεις: 2109653 563-564
Aπό τον Τάσο Μητσελή
Πηγή: eatme Ιουνίου. Το eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής
Ερευνητές ανέπτυξαν ακουστικά που μπορούν να εντοπίσουν πρώιμα σημάδια Αλτσχάιμερ - Πώς λετουργούν
Κατά της διαγραφής Σαμαρά ο Καραμανλής: Η κριτική δεν αντιμετωπίζεται με πειθαρχικά μέτρα - Δεν με ενδιαφέρει η Προεδρία
Εορταστικό ωράριο 2024: Πότε ξεκινάει - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
Σε τροχιά κλιμάκωσης ο πόλεμος στην Ουκρανία; Το επόμενο βήμα του Πούτιν, τα πυρηνικά και ο παράγοντας Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr