Tα σεμινάρια γευσιγνωσίας κρασιού στο Ergon House έχουν άρωμα Θεσσαλονίκης
Το foodie hotel της Μητροπόλεως φιλοξενεί το Wine Lovers Course του MyCava, που έρχεται από τη συμπρωτεύουσα με σημειώσεις, βίντεο, γευστικούς συνδυασμούς και οινικά παιχνίδια.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Το Wine Lovers Course του MyCava (επίπεδο 1), το οποίο ξεκινά στο τέλος του μήνα στο Ergon House Athens, απευθύνεται τόσο σε αυτούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του κρασιού, όσο και σε εκείνους που θέλουν φρεσκάρουν και να οργανώσουν τις γνώσεις τους.
Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια, που αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ., θα διαρκέσουν για τρεις ακόμη Δευτέρες, με «πλοηγούς» τον οινολόγο Στέλιο Δημητριάδη και την ομάδα του MyCava, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 25 συνολικά κρασιά – ερυθρά, λευκά, ροζέ, αφρώδη και orange wines– με τη συνοδεία τυριών και αλλαντικών από το deli του Foodie Hotel της Μητροπόλεως. Να γνωρίσουν καλύτερα τις λευκές και ερυθρές ποικιλίες του τόπου μας, καθώς επίσης και ενδεικτικά κρασιά του Παλιού και Νέου Κόσμου, ταξιδεύοντας από τα αμπελοτόπια της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας και της Πορτογαλίας σε εκείνα της Αμερικής, της Χιλής, της Αργεντινής, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.
Σκοπός του Wine Lovers Course είναι όσοι το παρακολουθήσουν να είναι σε θέση να αξιολογούν σωστά τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχει το κάθε κρασί, αλλά και πώς να πετυχαίνουν το ιδανικό πάντρεμα φαγητού και κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310414921 και στο www.mycava.gr
Εrgon House Athens Mητροπόλεως 23, Αθήνα
Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε πως προέκυψε το όνομα Πυξ Λαξ - «Μας μπέρδευαν με τους Ζιγκ Ζαγκ»
Πηγές ΥΠΕΞ για την ΑΟΖ Τουρκίας-Συρίας: Μεταβατική η κατάσταση, κανείς δεν νομιμοποιείται να κάνει συμφωνίες
Ο βασιλιάς Κάρολος αλλάζει την παράδοση και απευθύνει το χριστουγεννιάτικο του μήνυμα από παρεκκλήσι νοσοκομείου
Η ηλεκτροκίνηση «πάτησε» γκάζι παγκοσμίως το 2024 - Πόσο αυξήθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων τη φετινή χρονιά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr