Gigifiogos: Σήμερα το βράδυ στο Περιστέρι γίνεται... του σούσι
O σεφ Σταμάτης Τσίλιας θα βρίσκεται πίσω από τη μπάρα του δραστήριου wine bistro φτιάχνοντας ιαπωνικά ρολάκια και όχι μόνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έχουν ήδη διοργανωθεί αρκετές ενδιαφέρουσες γευσιγνωσίες αφιερωμένες σε ελληνικά οινοποιεία στο Gigifiogos. Τώρα το oινο-κεντρικό μπιστρό του Περιστερίου με τη γοητευτική θεατρική ατμόσφαιρα εγκαινιάζει μια σειρά από εκδηλώσεις που θα αποτυπώνουν με διαφορετικούς τρόπους τη σχέση της γεύσης και του κρασιού. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, με καλεσμένο τον Σταμάτη Τσίλια, έναν σεφ που ασχολείται επί χρόνια με την ασιατική κουζίνα, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από την μπάρα του μαγαζιού της Κώστα Βάρναλη, συνδυάζοντας θαλασσινά, φρούτα και λαχανικά, σάλτσες και πικάντικες μαγιονέζες σε τέσσερα inside out rolls και συμπληρώνοντας το κουαρτέτο με μια πικάνια tataki. Ο σομελιέ του χώρου Βασίλης Παπαδόπουλος θα αναλάβει να συνοδεύσει το σούσι με τα κατάλληλα κρασιά και η ομάδα της κονσόλας του Gigifiogos τη μουσική επένδυση της βραδιάς.
Gigifioggos Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι, τηλ. 6977655507
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




