Ελλάδα|18.05.2020 11:39
Διόδια Αφιδνών: Ουρές από οχήματα που εγκαταλείπουν την Αθήνα
NewsroomΗ απελευθέρωση των μετακινήσεων στην ηπειρωτική χώρα από το πρωί της Δευτέρας έχει δημιουργήσει ήδη ουρές στα διόδια, καθώς πολλοί εγκαταλείπουν την Αθήνα για την επαρχία, ακόμα και για τους όμορους νομούς. Σήμερα (18/5) κατά την πρώτη μέρα της άρσης απαγόρευσης εκτός του νομού Αττικής δεν ήταν λίγοι αυτοί που έφυγαν από το κλεινόν άστυ.
Σύμφωνα με την Τροχαία, όσοι κινούνται στα διόδια Αφιδνών, πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση. Οπως αναφέρει το ΑΠΕ έχουν σχηματιστεί ουρές αυτοκινήτων αυτήν την ώρα και η Τροχαία προσπαθεί να αποφορτίσει την κατάσταση. Αντίθετα, χωρίς προβλήματα διεξάγεται, σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.
Διαβάστε ακόμη
- Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
- Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
- «Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται