Ελλάδα|13.06.2020 23:50

Βιτριόλι: Το λάθος με την τηλεκάρτα που οδήγησε στην φερόμενη ως δράστιδα

Newsroom

Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις στη συγκλονιστική υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η 35χρονη αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξή της με την υπόθεση και κρατάει το στόμα της ερμητικά κλειστό ακόμα και στους συγγενείς της.

Στο μεταξύ αποκαλυπτική είναι τόσο η επικοινωνία που είχαν οι 2 γυναίκες το Νοέμβριο του 2018, αλλά και η μαρτυρία ότι μια γυναίκα παρακολουθούσε το σπίτι της Ιωάννας από τις αρχές του χρόνου.

Το λάθος της τηλεκάρτας

Άγνωστο παραμένει το πότε ακριβώς η φερόμενη ως δράστιδα είχε βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο να κάνει κακό στην Ιωάννα. Ωστόσο, εάν και φαινόταν ως το τέλειο οργανωμένο έγκλημα, εντούτοις υπήρχε ένα αδύναμο σημείο το οποίο εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ., αφού πρώτα ξεκαθάρισε χιλιάδες σαρώσεις τηλεφώνων στην περιοχή της Καλλιθέας.

Μια ημέρα πριν από την επίθεση, από έναν τηλεφωνικό θάλαμο στην Καλλιθέα, η φερόμενη ως δράστιδα έκανε δυο τηλεφωνήματα. Ένα προς την εταιρεία ταξί και το δεύτερο σε έναν υπήκοο Μπαγκλαντες και από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης. Σύμφωνα με το OPEN TV, κάμερες ξενοδοχείου μάλιστα, έχουν καταγράψει όλες της της κινήσεις.

Το OPEN TV εξασφάλισε, την ηχογραφημένη κλήση της φερόμενης ως δράστιδος προς την εταιρεία ραδιοταξί στις 19 Μαΐου, μια μέρα δηλαδή πριν επιτεθεί με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα. Όπως θα ακούσετε είναι ιδιαίτερα αγχωμένη ενώ παριστάνει την Ελληνοαμερικανίδα.

επίθεση με βιτριόλιΚαλλιθέα