Ελλάδα|21.07.2020 09:43

Εσπευσμένα στην Κρήτη από τη Ρόδο 64χρονη με κορονοϊό - Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Newsroom

Εσπευσμένα από τη Ρόδο στο Ηράκλειο Κρήτης και το Βενιζέλειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουλίου μια 64χρονη γυναίκα η οποία έχει διαγνωστεί με κορονοϊό. Σύμφωνα με όσα είπε στο ekriti.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Τερζάκης, η ασθενής μεταφέρθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα διασωληνωμένη και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα, στην κλινική του Βενιζελείου, που υποδέχεται περιστατικά με κορονοϊό, νοσηλεύεται και ο 44χρονος από τη Ρουμανία ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο. Όπως σημείωσε ο κ. Τερζάκης, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή ενώ ο διοικητής συμπλήρωσε πως ο 44χρονος υπεβλήθη χθες και σε νέο τεστ το οποίο έδειξε ότι παραμένει θετικός στην Covid-19.

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο 57χρονος Ηρακλειώτης που νόησε από τον ιό καθώς τις προηγούμενες ώρες η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση. Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο 57χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.  Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, ο 57χρονος είναι το μοναδικό περιστατικό κορωνοϊού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ekriti.gr

ΚρήτηΚορονοϊόςγυναίκα