Ελλάδα|22.12.2018 09:38

Ρέθυμνο: Έπαιζαν για το… καλό σε καφενείο – Εννέα συλλήψεις από έφοδο της αστυνομίας

Newsroom

Στη σύλληψη συνολικά εννέα ατόμων στο Ρέθυμνο, προχώρησαν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου με την κατηγορία της διενέργειας αλλά και συμμετοχής σε παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Παρά τη σχετική απαγόρευση του νόμου, πολλοί είναι εκείνοι που επιθυμούν … για το καλό, να προκαλέσουν την τύχη τους, και στο πλαίσιο της καταπολέμησης του φαινομένου του παράνομου τζόγου οι αστυνομικές επιχειρήσεις είναι την περίοδο αυτή συχνότερες.

Οι αστυνομικοί στη συγκεκριμένη επιχείρηση, σύμφωνα με το cretapost.gr πραγματοποίησαν έφοδο σε κατάστημα ιδιοκτησίας ενός 53χρονου Ρεθυμνιώτη, όπου διαπίστωσαν ότι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά επτά άνδρες επιδίδονταν σε παράνομο μπαρμπούτι. Συνελήφθησαν και οι 7 θαμώνες, όπως επίσης ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αλλά και ένας 41χρονος που εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου, καθώς προσπάθησε ανεπιτυχώς να ειδοποιήσει τους συμμετέχοντες για τον επικείμενο έλεγχο.

Από την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ζευγάρια ζάρια αλλά και το ποσό των 1.800 ευρώ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.