Ελλάδα|02.09.2020 12:08

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε τον αρραβωνιαστικό της πρώην νύφης του

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Πρώην πεθερός της αρραβωνιαστικιάς του 39χρονου, που πυροβολήθηκε στο πόδι μέσα στο σπίτι του, τα ξημερώματα της Δευτέρας 31 Αυγούστου, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ήταν ο δράστης. Πρόκειται για άντρα 55 ετών, ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.

Η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον πυροβολισμό, ωστόσο, σύμφωνα με όλες τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, φαίνεται να αποκλείεται οποιοδήποτε ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, το οποίο να συνδέεται με προηγούμενες παράνομες ενέργειες μεταξύ των δύο ανδρών και το γεγονός φαίνεται να σχετίζεται με προσωπικές διαφορές. 

Ο 55χρονος και ο 39χρονος φαίνεται ότι γνωρίζονταν. Άλλωστε, το θύμα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στον 55χρονο στις 2:30 τα ξημερώματα. Μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα βρισκόταν και η 32χρονη αρραβωνιαστικιά του θύματος και πρώην νύφη του δράστη. Λόγο στον λόγο τα αίματα άναψαν και ο 55χρονος έβγαλε το πυροβόλο όπλο και έριξε στο πόδι του 39χρονου. Μάλιστα, ο δράστης για περίπου μισή ώρα απειλούσε με το όπλο το ζευγάρι και δεν τους άφηνε να καλέσουν βοήθεια.      

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη, παράβαση του Νόμου Περί όπλων, Παράνομη κατακράτηση, Απειλή, Εξύβριση και Απλή σωματική Βλάβη.

αστυνομίαπυροβολισμόςΕύοσμος