Ελλάδα | 24.12.2018 15:33

Καιρός - Καλλιάνος: Με χιόνια και βροχές θα κάνουμε Χριστούγεννα (vid)

Newsroom

Άστατος προβλέπεται ο καιρός για το υπόλοιπο της ημέρας καθώς και για τις επόμενες μέρες στις περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα εντοπίζονται σε κεντρικές και νότιες περιοχές.  

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ανήμερα των Χριστουγέννων ο καιρός θα είναι άστατος αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα. Νωρίς το πρωί θα υπάρχουν τοπικές βροχές μέτριας και ασθενούς εντάσεως. Οι χιονοπτώσεις σε τοπικό επίπεδο θα είναι στα 700 μέτρα. Παρ' όλα αυτά, ο καιρός, όπως τόνισε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στο OPEN TV, θα βελτιωθεί γρήγορα και θα βγει ήλιος στις προ μεσημβρινές ώρες και τα φαινόμενα θα εντοπίζονται από τη Θεσσαλία και προς τα κάτω. Στα Επτάνησα θα βρέξει αλλά θα υπάρξει γρήγορη μεταβολή του καιρού.

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί στους 11 βαθμούς, στους 13 με 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στους 15 με 19 στα νησιά του Αιγαίου.

Αττική

Στην Αττική θα υπάρξουν νεφώσεις και βροχές κατά διαστήματα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από πέντε έως 12 βαθμούς. Ακόμη, θα χιονίσει πάνω από τα 600 μέτρα.

Θεσσαλονίκη

Από το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη θα βρέξει ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έναν έως οκτώ βαθμούς. 

καιρόςΧριστούγεννα