Ελλάδα|10.10.2020 16:28
Κορονοϊός: Ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε εκατοντάδες δωρεάν rapid τεστ στον Πειραιά
Newsroom
Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν σήμερα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου, δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Πραγματοποιήθηκαν 638 τεστ, από τα οποία βρέθηκαν έξι (6) θετικά στον κορονοϊό, εκ των οποίων τα πέντε (5) αφορούν σε Έλληνες (3 άνδρες, 2 γυναίκες) και ένα (1) σε αλλοδαπό (γυναίκα), με διάμεση ηλικία τα 47 έτη.
Να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, είναι 2.003, από τα οποία βρέθηκαν δεκαεννέα (19) θετικά, τα οποία αφορούν σε εννέα (9) άνδρες και σε δέκα (10) γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 46 έτη.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για Τέμπη: Θα κριθούμε το 2027 - Ζήσαμε τις πάνω και τις κάτω πλατείες, τη Marfin και είδαμε που οδηγούν αυτά
- Τροχαίο στην Πειραιώς: Τα σενάρια που εξετάζονται για το δυστύχημα – Το ταξί έπεσε στη κολόνα χωρίς να φρενάρει
- Η απόφαση του ιατροδικαστή ανατρέπει τα δεδομένα στο θάνατο του Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του
- Βιολέτα Ίκαρη στο ethnos.gr: «Οι καλλιτέχνες παλεύουν για τα αυτονόητα όλων, ακόμα κι αν βάζουν σε κίνδυνο την καριέρα τους»