Ελλάδα|05.11.2020 18:38

Κορονοϊός - lockdown: Πότε πρόκειται να κλείσουν τα κουρεία και τα κομμωτήρια

Newsroom

Μέρες Μαρτίου πριν το πρώτο lockdown θυμίζουν από το πρωί της Πέμπτης τα κουρεία και τα κομμωτήρια όλης της χώρας καθώς δεκάδες άνδρες και γυναίκες πηγαίνουν για κούρεμα, χτένισμα, ανταύγειες, βαφή κλπ. Κομμωτές και κουρείς δίνουν σκληρή μάχη για για να προλάβουν να εξυπηρετηθούν όλοι οι πελάτες.

Την ίδια ώρα ένα από τα ερωτήματα που τίθενται μετά και τις μεσημεριανές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι τι θα γίνει με το κλείσιμο κουρείων και κομμωτηρίων. Πληροφορίες θέλουν το κλείσιμο να μην γίνεται το Σάββατο οπότε και θα ξεκινήσει το lockdown, αλλά να γίνεται τις επόμενες μέρες. Επί του θέματος αναμένονται διευκρινήσεις έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής δεν θα κλείσουν άμεσα από το Σάββατο, αλλά μπορούν να μείνουν ανοιχτά το Σαββατοκύριακο και να τεθούν σε αναστολή λειτουργίας από την Δευτέρα. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για το νέο lockdown στη χώρα μας.

Κορονοϊόςlockdownκομμωτήρια