Ελλάδα|03.01.2019 09:03

Κέρκυρα: Δεν ενέκρινε τη σχέση της κόρης με αλλοδαπό και την σκότωσε

Newsroom

Ο ομογενής από την Αλβανία, θεώρησε ότι η σχέση που είχε συνάψει η κόρη του με Αφγανό μετανάστη έπρεπε να πληρωθεί με αίμα. Κι έτσι, αποφάσισε να την σκοτώσει και να προσπαθήσει να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Τα ίχνη της άτυχης κοπέλας, χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, που ήταν εξ αρχής ο Νο.1 ύποπτος των Αρχών, έσπασε μετά από πολύωρη ανάκριση κι ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας μάλιστα το σημείο που έθαψε την κόρη του.

Ο αλλοδαπός σύντροφος της κοπέλας, ήταν αυτός που κατήγγειλε την εξαφάνισή της και ήταν πεπεισμένος ότι δράστης ήταν ο πατέρας της, ο οποίος δεν είχε απλά αντιρρήσεις για τη σχέση τους...

Οι καυγάδες ήταν καθημερινοί, η κοπέλα αρνείτο να υποκύψει στις απαιτήσεις του πατέρα της κι αυτός, αφού είδε ότι δεν περνούσε το δικό του, την σκότωσε.

Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή.

εξαφάνιση Κέρκυραδολοφονία