Ελλάδα|11.12.2020 13:51
Κορονοϊός: Lockdown και στα κέντρα αισθητικής για τις γιορτές
Newsroom
Κλειστά θα παραμείνουν και την περίοδο των εορτών τα κέντρα αισθητικής. Παρά τα σενάρια που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες ότι τα κέντρα αισθητικής θα λειτουργήσουν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δεν αναφέρθηκε καν στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.
Μάλιστα, στη συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, έκανε εκτενή αναφορά στο πώς θα λειτουργήσουν τα κομμωτήρια αλλά δεν είπε τίποτα για τα κέντρα αισθητικής. Πού σημαίνει ότι αυτές οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για Τέμπη: Θα κριθούμε το 2027 - Ζήσαμε τις πάνω και τις κάτω πλατείες, τη Marfin και είδαμε που οδηγούν αυτά
- Τροχαίο στην Πειραιώς: Τα σενάρια που εξετάζονται για το δυστύχημα – Το ταξί έπεσε στη κολόνα χωρίς να φρενάρει
- Η απόφαση του ιατροδικαστή ανατρέπει τα δεδομένα στο θάνατο του Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του
- Βιολέτα Ίκαρη στο ethnos.gr: «Οι καλλιτέχνες παλεύουν για τα αυτονόητα όλων, ακόμα κι αν βάζουν σε κίνδυνο την καριέρα τους»