Ελλάδα|16.02.2021 19:06

Καιρός: Nέα απαγόρευση κυκλοφορίας στην εθνική Αθηνών - Λαμίας

Newsroom

Μέχρι τις 7 το πρωί της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης που πλήττει τη χώρα από την Κυριακή. Υπενθυμίζεται ότι η κακοκαιρία Μήδεια θα είναι σε εξέλιξη μέχρι και την Τετάρτη, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Διαβάστε ακόμα: Καιρός: Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία - Οι δύο στην Εύβοια, ένας στην Κρήτη

Η εθνική οδός παρέμεινε κλειστή για πολλές ώρες και την Δευτέρα, ενώ όπως τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αυτό έγινε για να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, «η εθνική οδός έκλεισε με δική μου απόφαση γιατί η χιονόπτωση είναι πολύ σφοδρή τα μηχανήματα είναι εκεί και καθαρίζουν αλλά όλα έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες. Υπήρχε κίνδυνος να εγκλωβιστούν πολίτες και να κινδυνέψουν και γι' αυτό κλείσαμε την εθνική οδό.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Χρυσοχοiδης έκανε έκκληση όσοι πηγαίνουν στα βόρεια προάστια να μην μετακινούνται προς τα εκεί. «Η χιονόπτωση είναι σφοδρή δεν πρέπει να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές, όσοι δεν χρειάζεται να μην μετακινούνται», επανέλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Σημειώνεται ότι η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας από τη γέφυρα Καλυφτάκη έκλεισε τα ξημερώματα λόγω του καιρού.

Διαβάστε ακόμα: Καιρός: Σκι στη χιονισμένη Αττική κάνει ο Νορβηγός πρέσβης 

Μήδειακαιρόςαπαγόρευση κυκλοφορίαςκακοκαιρίακλειστοί δρόμοιΑθηνών-Λαμίαςχιόνια