Ελλάδα | 10.03.2021 12:29

Νέα Σμύρνη: Καρέ καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός του αστυνομικού από χούλιγκαν

Newsroom

Ένα ακόμα σοκαριστικό βίντεο, το οποίο δείχνει καρέ καρέ τα άγρια επεισόδια που πραγματοποίησαν χούλιγκαν στη Νέα Σμύρνη από την αρχή έως το τέλος και παρουσιάζει καθαρά πώς ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΡΑΣΗ δέχεται την σφοδρή επίθεση από κουκουλοφόρους έρχεται στη δημοσιότητα.  

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι η διάρκεια της επίθεσης κρατά περίπου 2,5 λεπτά. Όλα ξεκινούν όταν ένας από τους χούλιγκαν ξεκινά από την πλατεία και τρέχοντας για 100 τουλάχιστον μέτρα φτάνει το δίκυκλο της Αστυνομίας και τραβάει τον αστυνομικό και τον ρίχνει από το μηχανάκι. Μόλις, οι υπόλοιποι χούλιγκαν βλέπουν τον αστυνομικό στο έδαφος τρέχουν κατά πάνω του. Ακολουθεί άγριος ξυλοδαρμός από δεκάδες άτομα, μέχρι να εμφανιστούν και πάλι οι δυνάμεις της Αστυνομίας και να ακολουθήσει ανθρωποκυνηγητό.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως οι χούλιγκαν έχουν κυριαρχήσει στη Νέα Σμύρνη. Βλέπετε, παντού μαυροφορεμένους με καδρόνια και μολότοφ που θέλουν να δημιουργήσουν μόνο επεισόδια. Ο 27χρονος, Αγγελος, που τον τραυμάτισαν σοβαρά και χρειάστηκε τουλάχιστον μισή ώρα για να φτάσει στο νοσοκομείο, είναι καλύτερα και, όπως είπε στους συναδέλφους του, που έσπευσαν στο νοσοκομείο: «Μη φοβάστε, θα αντέξω».

To βίντεο

Διαβάστε επίσης: Το άγριο ξύλο 2,5 λεπτών στον αστυνομικό και τα πρώτα λόγια του από το νοσοκομείο

τραυματίαςεπεισόδιαΝέα Σμύρνηαστυνομία