Ελλάδα|26.03.2021 15:28

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις θυρίδες και το ριφιφί στην τράπεζα στο Ψυχικό

Newsroom

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις παραβιασμένες θυρίδες στο γνωστό ριφιφί που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο σε υποκατάστηματα τράπεζας στο Ψυχικό έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Πρόκειται για τέσσερις θυρίδες, τις οποίες - σύμφωνα με το κατηγορητήριο - παραβίασε με ένα μικρό κατσαβίδι ο 58χρονος σύζυγος που συνέλαβαν οι Αρχές. 

Ο 58χρονος, πάντως, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή. Οι Αρχές, πάντως, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το κινητό του τηλέφωνο και μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που γίνεται μόνο με την άδεια εισαγγελέα, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τα γεωγραφικά στίγματα του κινητού του τηλεφώνου τις επίμαχες ώρες και ημέρες, τις οποίες ο 58χρονος επισκέφθηκε την τράπεζα στο Ψυχικό. Οι αστυνομικοί με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δέσουν την κατηγορία αλλά και να εντοπίσουν το κρησφύγετο που βρίσκονται τα κλοπιμαία από τις θυρίδες. 

(copyright: ΕΡΤ)
(copyright: ΕΡΤ)
(copyright: ΕΡΤ)

Τέτα Καμπουρέλη: Δεν είναι καθόλου καλά ο σύζυγός μου

Η σύζυγός του 58χρονου που κατηγορείται για το ριφιφί στην τράπεζα στο Χαλάνδρι, Τέτα Καμπουρέλη, μιλώντας στον OPEN TV, τόνισε ότι ο σύζυγός της είναι θύμα, προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση. «Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο» τόνισε η κυρία Καμπουρέλη.

Όσο για το DNA είπε ότι αυτό που βρέθηκε δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας. «Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα. Χρεώνουν στον άνδρα μου όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε».

θυρίδεςαστυνομικοίΨυχικόΤέτα Καμπουρέλητράπεζαριφιφί