Ελλάδα|07.06.2021 11:19

Διπλό φονικό στην Κέρκυρα: Προμελετημένο το έγκλημα σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις

Newsroom

Για προσχεδιασμένο έγκλημα μιλούν τελευταίες πληροφορίες για το χθεσινό  διπλό φονικό στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα»,του Γιώργου Παπαδάκη, ο δράστης φέρεται να σχεδίαζε καιρό να σκοτώσει την σπιτονοικοκυρά του, η οποία του είχε παραχωρήσει δωρεάν το σπίτι με την προϋπόθεση να κάνει δουλειές ώστε να το συντηρεί.

Μάλιστα, απεσταλμένος του ΑΝΤ1, μεταδίδει ότι ο δράστης του διπλού φονικού είχε κολλήσει στην πόρτα του σπιτιού του μήνυμα προς της Αστυνομία, με ένα ονοματεπώνυμο και ένα κινητό τηλέφωνο. «Άκουσα τέσσερις πυροβολισμούς, δύο μαζί και μετά από λίγο άλλους δύο και πετάχτηκα έξω και μετά έμαθα ότι επρόκειτο για τους ανθρώπους αυτούς. Ξέρω ότι υπήρχαν προστριβές μεταξύ του δράστη και του άνδρα που σκότωσε, είχε μαλώσει και με εμένα ο δράστης δύο φορές, αλλά κανείς δεν περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο», είπε ένας γείτονας των θυμάτων και του δράστη και αυτόχειρα.

Υπενθυμίζεται ότι το φονικό  ότι το δεύτερο θύμα σκοτώθηκε κατά λάθος όταν μπήκε στη μέση για να βοηθήσει ενώ ο θύτης στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη, τα δύο θύματα δέχθηκαν σχεδόν εξ επαφής τους πυροβολισμούς από τον δράστη 67 ετών. «Πρόκειται για ένα συμβάν διπλής ανθρωποκτονίας. Χρησιμοποιήθηκε πυροβόλο όπλο, κυνηγετικού τύπου, και στη συνέχεια, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, ο δράστης αυτοχειριάστηκε. Όλα τα τραύματα είναι εξ επαφής, σχεδόν βραχυτάτης αποστάσεως, όσον αφορά τα θύματα. Προηγήθηκε η διπλή ανθρωποκτονία και ακολούθησε η αυτοχειρία. Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρνουν τραύματα στο κεφάλι και ο δράστης, εξ επαφής τραύμα στο θώρακα» δήλωσε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, ενώ όπως είπε «σημειώθηκε ένας τουλάχιστον πυροβολισμός σε κάθε θύμα και πολύ πιθανότατα ένα από τα θύματα να έχει δεχθεί και δεύτερο πυροβολισμό».

Όλες οι ειδήσεις

Αντικειμενικές αξίες: Ο νέος χάρτης – Όλες οι αλλαγές

Ακάρ σε Χουριέτ: «Η Ελλάδα επεκτείνεται – Μόνο δύο κράτη στην Κύπρο»

Πότε θα έρθουν τα προνόμια για τους εμβολιασμένους - Τι είπε ο Γεωργιάδης

Λύθηκε το μυστήριο με το αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη

δολοφονίαΚέρκυραέγκλημα