Ελλάδα|21.06.2021 13:18

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Το κουτί του επιτραπέζιου όπου «έκρυβε» τα χρήματα ο 32χρονος

Newsroom

Φωτογραφία – ντοκουμέντο από το κουτί του επιτραπέζιου, Monopoly, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «έκρυβε» τα χρήματα, που πήραν οι υποτιθέμενοι ληστές, στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN.

Το σημείο είχε προκαλέσει ερωτήματα στους αστυνομικούς. Ο πιλότος ελικοπτέρου, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, είχε υποδείξει – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του που τελικά κατέρρευσαν - στους υποτιθέμενους δράστες το κουτί με το επιτραπέζιο παιγνίδι όπου υπήρχαν κρυμμένα 15.000 ευρώ. 

Video caption/OPEN TV

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. «έδεσε» την ενοχή του 32χρονου

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας, τόνισε ότι δεν υπήρχε μόνο ένα σημείο κλειδί που οδήγησε στον δράστη, αλλά ένας συνδυασμός στοιχείων. Υπογράμμισε ότι η αστυνομία αρχικά έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο της ληστείας αλλά εφόσον δεν μπορούσε να αποδειχθεί, προχώρησε στο δεύτερο σενάριο, αυτό της ανθρωποκτονίας. Εξήγησε ότι η ερευνά της ασφάλειας στηρίχθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση και τα ψηφιακά πειστήρια.

Συμφωνά με τον κ. Σκρέκα, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ένδειξη για ύπαρξη συνεργού, ωστόσο η ερευνά συνεχίζεται. Σχετικά με το γεγονός ότι δεν ελήφθησαν φωτογραφίες κατά την είσοδο της αστυνομίας στο χώρο του εγκλήματος, ώστε να υπάρχουν αποδείξεις για το πως ήταν δεμένος ο δράστης, εξήγησε πως όταν καλεί την αστυνομία άνθρωπος που δηλώνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο προτεραιότητα είναι να διασωθεί ο άνθρωπος αυτός και να αποκλειστεί ο χώρος.

Όλες οι ειδήσεις

Πετράλωνα – Νέα μαρτυρία: «Επτά φορές βιάστηκε η 50χρονη καθαρίστρια»

Καιρός: Ερχεται ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού με ρεκόρ θερμοκρασιών – Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Κορονοϊός: Πότε θα βγάλουμε τις μάσκες, ποιοι θα χρειαστούν τρίτη δόση εμβολίου – Τι είπε η Παγώνη

Θεσσαλονίκη – Ιερέας: «Η κόρη μου έκανε χειρουργείο για να γλιτώσει το bullying και πέθανε»

Γλυκά Νεράπιλότοςαστυνομίαδολοφονία